ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αινιγματική όλο νόημα ανάρτησή της μετά τον χωρισμό με τον tattoo artist

«Πήγε με άλλον» είπε ο απατημένος άνδρας

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αινιγματική όλο νόημα ανάρτησή της μετά τον χωρισμό με τον tattoo artist

Μετά από λίγους μήνες κοινής πορείας η Κάτια Ταραμπάνκο και ο tattoo artist, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, τράβηξαν χωριστούς δρόμους, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες.

Μάλιστα, ο πρώην- πλέον- σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο έκανε δηλώσεις για τον χωρισμό τους ενώ απάντησε και στην ερώτηση αν μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι έσβησε το τατουάζ που είχε κάνει στο πρόσωπό του για εκείνη.

Κάτια Ταραμπάνκο: Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τον χωρισμό της

Από την πλευρά της, η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε μερικές όλο νόημα αναρτήσεις από την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητό της, ανεβάζοντας σχετικά βίντεο στα οποία φαίνεται να τραγουδάει και να απευθύνεται στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καλό ΠΣΚ, υγεία, αγάπη και χαμόγελα και όλα παντού και πάντα θα πηγαίνουν, θα πάνε και θα είναι καλά», έλεγε η Κάτια Ταραμπάνκο ενώ παράλληλα τραγουδούσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.