ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κι όμως σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού γίνονται τα πιο πολλά ατυχήματα

Το γκαράζ, οι σκάλες, η κουζίνα και το μπαλκόνι, μπορούν και κρύβουν κινδύνους

Κι όμως σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού γίνονται τα πιο πολλά ατυχήματα

Στο σπίτι μας πρέπει πάντα να νιώθουμε ασφάλεια. Είναι σπάνιες οι φορές που όταν σκέφτεσαι το σπίτι σου θα σκέφτεσαι ταυτόχρονα τον κίνδυνο ή το ατύχημα. Και έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα.

Όσο ασφαλές όμως κι αν είναι ένα σπίτι, κάποιες φορές μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο. Γιατί είναι ένας χώρος, στον οποίο κρύβονται πολλοί κίνδυνοι.

Το γκαράζ, οι σκάλες, η κουζίνα και το μπαλκόνι, μπορούν και κρύβουν κινδύνους.

Ωστόσο όπως αναφέρουν έρευνες, το δωμάτιο που είναι πιο επικίνδυνο στο σπίτι είναι το μπάνιο. Πρόκειται για τον χώρο που κρύβει τις περισσότερες «παγίδες» αλλά και εκείνον που στατιστικά συμβαίνουν τα περισσότερα ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Όπως αναφέρει η TLC Improvement, το 70% των ατυχημάτων εντός σπιτιού, έχουν συμβεί το μπάνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιες είναι οι «παγίδες» που κρύβει το μπάνιο;

  • Μια πτώση στη μπανιέρα
  • Οι πετσέτες που λόγω υγρασίας, ευνοούν την ανάπτυξη των βακτηρίων
  • Τα ξυριστικά, ιδιαίτερα για τα παιδιά
  • Καυτό νερό που από απροσεξία μπορεί να προκαλέσει και έγκαυμα
  • Ηλεκτροπληξία από συσκευές που βρέχονται
  • Το πλυντήριο ρούχων
  • Οδοντόβουρτσες, που αν δεν ακολουθούνται οι κανόνες υγιεινής γεμίζουν βακτήρια και από το στόμα και από το περιβάλλον
  • Δηλητηρίαση από καθαριστικά, ιδιαίτερα για μικρά παιδιά
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.