ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λεκές από στυλό: Το κόλπο για να τον αφαιρέσετε εύκολα από τα ρούχα σας

Όλοι έχουμε ταλαιπωρηθεί από τέτοιο λεκέ κάποια στιγμή

Λεκές από στυλό: Το κόλπο για να τον αφαιρέσετε εύκολα από τα ρούχα σας

Όλοι έχουμε λερώσει κάποια στιγμή τα ρούχα μας με στυλό και γνωρίζουμε ότι αυτός ο λεκές δύσκολα εξαφανίζεται εντελώς.

Στα social media δημοσιεύονται πολλά βίντεο με έξυπνα hacks που διευκολύνουν τη ζωή μας και αυτή τη φορά ανακαλύψαμε το κόλπο εκείνο που θα «σώσει» τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Σε ένα βίντεο στο Instagram προφίλ home.homie.home ανακαλύψαμε τον έξυπνο και ιδιαίτερα εύκολο τρόπο για να καθαρίσουμε τον λεκέ από μελάνι στα ρούχα και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ποτήρι και λίγο γάλα.

Πώς θα καθαρίσετε τον λεκέ από στυλό στα ρούχα
Κι όμως, όσο παράξενο κι αν φαίνεται το γάλα θα «μαλακώσει» το ύφασμα και θα κάνει τον λεκέ από το στυλό να εξαφανιστεί. Τι πρέπει να κάνετε όμως;

Όπως βλέπουμε στο σχετικό βίντεο, σε ένα ποτήρι βάζουμε λίγο γάλα και τοποθετούμε μέσα το λεκιασμένο ύφασμα. Αφήνουμε να μουλιάσει για μια ώρα περίπου και έπειτα θα τρίψουμε με ένα σφουγγάρι με ελάχιστο υγρό πιάτων.

Αφού σαπουνίσουμε καλά την περιοχή και αφού δούμε το μελάνι να εξαφανίζεται από το ύφασμα θα το βάλουμε στο πλυντήριο για μια κανονική πλύση. Όταν τελειώσει ο κύκλος του πλυντηρίου θα δείτε πως δεν υπάρχει ούτε μισό σημάδι από μελάνι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα βήματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.