ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Lyna Perez: Λατρεύει τη θάλασσα και τα μπικίνι – Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι όλο και πιο προκλητικές…

Ο λογαριασμός της στο Instagram αποτελεί πόλο έλξης για likes και αποθεωτικά σχόλια…

Lyna Perez: Λατρεύει τη θάλασσα και τα μπικίνι – Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι όλο και πιο προκλητικές…

Σημερινή έμπνευση αποτελεί η Lyna Perez. Ένα κορίτσι με καταγωγή από την Φλόριντα που λατρεύει την τεκίλα, το καλοκαίρι, τη θάλασσα και τα μπικίνι.

Η 27χρονη με εμφάνιση που παραπέμπει σε γυναίκες της Λατινικής Αμερικής, έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram που αποτελεί πόλο έλξης για likes και αποθεωτικά σχόλια.

#038;feature=emb_imp_woyt

Ο δρόμος του modelling ξεκίνησε για εκείνη σε ηλικία 18 ετών αλλά γρήγορα βαρέθηκε τον χώρο και τα παράτησε. Αποφάσισε να επενδύσει στις καμπύλες της, το sexiness της και στην ατελείωτη συλλογή από μαγιό.

Έγινε bikini model και Insta girl… και το υλικό που ανεβάζει είναι όλο και πιο προκλητικό…

Πόσο; Μόνο η ίδια γνωρίζει. Αλλά αν λάβουμε υπόψιν τα post που θα δεις στην παρακάτω gallery, τότε έχει πολλά να δώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.