ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με αυτό το κολπάκι θα ξεβουλώσετε εύκολα το σιφόνι από τις τρίχες – Τα 3 βήματα

Τι πρέπει να κάνετε

Με αυτό το κολπάκι θα ξεβουλώσετε εύκολα το σιφόνι από τις τρίχες – Τα 3 βήματα

Όλοι μας γνωρίζουμε πως το σιφόνι, αποτελεί ένα από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που πρέπει να καθαρίσει μια νοικοκυρά.

Γι’ αυτό και σας έχουμε σήμερα τον τρόπο για να λύσετε αυτό το πρόβλημα μια και καλή!

Αρχικά φορέστε γάντια και ανοίξτε το καπάκι στο σιφόνι σας!

Βήμα 1ο:

Θα χρειαστείτε μια κρεμάστρα ή κάποιο γαντζάκι. Πάρτε μια συρμάτινη κρεμάστρα και συμπιέστε λίγο το γάντζο της ώστε να χωράει μέσα στο σιφόνι. Βάλτε την άκρη της κρεμάστρας στο σιφόνι και γυρίστε το ώστε να μαζέψετε όλες τις τρίχες εύκολα με μια κίνηση.

Βήμα 2ο:

Θα χρειαστείτε μαγειρική σόδα και ξίδι. Πάρτε 1/4 φλ. μαγειρική σόδα και ρίξτε την μέσα στον νιπτήρα σας. Στη συνέχεια ρίξτε 1 φλ. ξίδι.

Βήμα 3ο:

Αφήστε τα υλικά να δράσουν. Κλείστε το σιφόνι με την τάπα και αφήστε το μείγμα να δράσει για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ρίξτε ένα κατσαρολάκι με βραστό νερό και στο τέλος τον χυμό ενός λεμονιού για να απομακρυνθούν όλες οι δυσάρεστες οσμές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εναλλακτικά: Μια άλλη εναλλακτική συνταγή που επίσης λειτουργεί θετικά στο ξεβούλωμα του σιφονιού είναι το εξής μείγμα: 1/4 φλ. μαγειρική σόδα, 1/4 φλ. αλάτι, 1/4 φλ. κρέμα ταρτάρ. Ανακατέψτε τα τρία υλικά και ψεκάστε το σιφόνι. Αφήστε το μείγμα να δράσει για μια ώρα και στη συνέχεια ρίξτε βραστό νερό και λεμόνι όπως και πριν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.