ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μεθυσμένη Βρετανίδα «χτύπησε» τατουάζ που έμοιαζε με ανδρικό μόριο – Έχει ξοδέψει 2.000 ευρώ για να το καλύψει

Ο φίλος της της έκανε άλλα δύο μικρότερα τατουάζ εξίσου αποτυχημένα

Μεθυσμένη Βρετανίδα «χτύπησε» τατουάζ που έμοιαζε με ανδρικό μόριο – Έχει ξοδέψει 2.000 ευρώ για να το καλύψει

Μια Βρετανίδα αποτελεί τρανό παράδειγμα του γιατί δεν πρέπει να πίνουμε περισσότερο από όσο αντέχουμε, αφού, όντας μεθυσμένη, αποφάσισε να «χτυπήσει» ένα τατουάζ από ένας σχέδιο που είχε αγοράσει στο Amazon.

Η Natalie Rene, τον Μάιο του 2020 άφησε τον φίλο της να της κάνει το τατουάζ και στη συνέχεια έπεσε ξερή για ύπνο. Ωστόσο, όταν σηκώθηκε το επόμενο πρωί την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν είδε τι είχε κάνει στο χέρι της.

«Δεν το φανταζόμουν έτσι διότι ήμουν μεθυσμένη όταν το έκανα. Όμως η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική», είπε. Το τατουάζ που της είχε «χτυπήσει» ο φίλος ήταν η επιτομή της αποτυχίας.

«Ήθελα να μου κάνει ένα βέλος να περνάει μέσα από μια καρδιά, αλλά ήταν τόσο κακό που έμοιαζε με τριχωτό ανδρικό μόριο», συνέχισε να λέει η Natalie, η οποία διαπίστωσε ότι είχε άλλα δύο μικρότερα τατουάζ, στο πόδι και στον καρπό.

Το χειρότερο δε ήταν ότι κατέληξε στο νοσοκομείο καθώς της είχε «χτυπήσει» τόσο βαθιά τα τατουάζ που η αιμορραγία δεν σταματούσε ενώ πονούσε αφόρητα.

Έκτοτε η Natalie έχει ξοδέψει περίπου 2.000 ευρώ για να καλύψει τα αποτυχημένα τατουάζ κάνοντας πάνω από αυτά περίπλοκα σχέδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.