ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Καύσωνα… 45°+ προκαλεί με το μπούστο της στο διαδίκτυο!

Μοιράζεται στιγμιότυπα μέσα από τα social media και κόβει την ανάσα!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Καύσωνα… 45°+ προκαλεί με το μπούστο της στο διαδίκτυο!

Το πλέον χαλαρό και…. ανεβασμένης διάθεση καλοκαίρι φαίνεται πως απολαμβάνει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία δεν παύει στιγμή να μοιράζεται μέσα από τα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά ανεβάζουν με περισσή ευκολία κατακόρυφα το θερμόμετρο του διαδικτύου. Κάτι που έγινε δηλαδή και πριν λίγες ώρες με την ιστορία που δημοσίευσε η καλλονή ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτήν, λοιπόν, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κοιτάει βαθιά στα… μάτια τον φωτογραφικό φακό και το ανοιχτό της μπουρνούζι κλέβει κάθε βλέμμα, ανδρικό και μη!

«Ετοιμάζομαι για το πανηγύρι ή την πανήγυρη» έγραψε χαρακτηριστικά αλλά μάλλον ουδείς πρόσεξε το συγκεκριμένο σχόλιο στην ιστορία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.