ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Με αυτές τις εφαρμογές απατούν οι άντρες τις συντρόφους τους σήμερα

Έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που στρέφονται σε ασυνήθιστες πλατφόρμες για να αναζητήσουν «παράνομα» ταίρια

Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Με αυτές τις εφαρμογές απατούν οι άντρες τις συντρόφους τους σήμερα

Εκτενές ρεπορτάζ της Daily Mail αποκαλύπτει ότι η νέα γενιά άπιστων αντρών καταφεύγει σε πιο ασυνήθιστες εφαρμογές.

Πώς απιστεί η GenZ

Φαίνεται πως ολοένα και περισσότεροι άπιστοι άντρες στρέφονται σε λιγότερο προφανείς πλατφόρμες για να διεξάγουν τις «παράνομες» υποθέσεις τους, όπως το LinkedIn, το Depop και το Vinted.

Το LinkedIn μπορεί να φαίνεται σαν το τελευταίο μέρος όπου θα απατούσε ένας σύντροφος, αφού χρησιμοποιείται για την ανάρτηση και διάδοση βιογραφικών και την εύρεση εργασίας, ενώ τα Depop και το Vinted είναι πλατφόρμες διαδικτυακού εμπορίου, κυρίως για ρουχισμό. Αυτό είναι όμως που τις θέτει υπεράνω υποψίας.

Ιστορίες απιστίας

Γυναίκες-θύματα εξαπάτησης μέσω τέτοιων ανύποπτων εφαρμογών έχουν μοιραστεί τις ιστορίες απιστίας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη μία να ισχυρίζεται ότι έλεγξε το LinkedIn του συντρόφου της, μόνο για να ανακαλύψει πως αντάλλασσε εκεί μηνύματα με άλλες 27 γυναίκες ταυτόχρονα.

@forrestmobley

He said it was to “expand his network” 😫💀 #dating #cheating #exes #caughtcheating #fyp

♬ som original – joaoboscomd1

Μια άλλη χρήστης αποκάλυψε ότι ανέπτυξε προβλήματα εμπιστοσύνης αφού ανακάλυψε ότι το αγόρι της χρησιμοποίησε το Depop για να την απατήσει. «Αυτός ο τύπος που με απάτησε στο DEPOP με έμαθε να μην εμπιστευτώ ποτέ ξανά άντρες. Τι δι@ολο ερωτεύτηκε; Τη φούστα της;».

@fgasa2

He fell in love with her skirt .

♬ original sound – fgasa2 – fgasa2

Η Jessica Leoni, ειδική στο σεξ και τις σχέσεις, είπε στο μέσο ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που στρέφονται σε ασυνήθιστες πλατφόρμες για να αναζητήσουν «παράνομα» ταίρια, καθώς οι πιθανότητες να πιαστούν είναι πολύ μικρότερες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χρησιμοποιώντας το LinkedIn ως παράδειγμα, η κυρία Leoni εξήγησε: «Η αίσθηση ότι δεν παραβιάζετε κανόνες επειδή προσεγγίζετε μια επαγγελματική πλατφόρμα σε ένα εργασιακό πλαίσιο αφαιρεί ένα στοιχείο ενοχής και, επειδή είναι το LinkedIn, οι πιθανότητές να σας πιάσουν είναι πολύ μικρές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.