ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο άνδρας που κέρδισε 4 φορές το τζάκποτ προειδοποιεί για τους κινδύνους του να είσαι… τυχερός!

Έχει κερδίσει το αστρονομικό ποσό των 4,6 εκατομμύρια δολαρίων

Ο άνδρας που κέρδισε 4 φορές το τζάκποτ προειδοποιεί για τους κινδύνους του να είσαι… τυχερός!

Ένας εκατομμυριούχος νικητής του λότο που μάλιστα έχει κερδίσει όχι μια αλλά τέσσερις φορές τζάκποτ στη ζωή του (με την τελευταία νίκη του να καταγράφεται φέτος) “προειδοποίησε” για τους κινδύνους του να κερδίσει πολλά.

Ο Μάικ Λουτσιάνο έχει κερδίσει το αστρονομικό ποσό των 4,6 εκατομμύρια δολαρίων στις τέσσερις μεγάλες αυτές νίκες του από το 1999 μέχρι σήμερα και ειδικότερα κέρδισε 1 εκατ. δολάρια σε κλήρωση τον Ιανουάριο.

Όμως, παρά την φαινομενικά απίστευτη τύχη του, ο Λουτσιάνο πιστεύει η μεγάλη νίκη δεν είναι πάντα το μόνο που χρειάζεται στη ζωή.

“Το να κερδίζεις χρήματα στο λαχείο είναι προφανώς πολύ χρήσιμο, βοηθά την οικογένεια, σε βοηθά να κάνεις αυτό το μικρό διάλειμμα στη ζωή. Αλλά υπάρχουν και μειονεκτήματα”, είπε ο Λουτσιάνο στην Daily Star.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WbdgXWzyEdE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.