ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Πασχάλης την «είδε» Beatles: «Ήμουν σουπερστάρ – Με έπαιρνε περιπολικό από το ξενοδοχείο και με πήγαινε»

«Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω ελεύθερα»

Ο Πασχάλης την «είδε» Beatles: «Ήμουν σουπερστάρ – Με έπαιρνε περιπολικό από το ξενοδοχείο και με πήγαινε»

Για τις αντιδράσεις του κόσμου στις συναυλίες που ήταν όπως είπε παρόμοιες με τις εμφανίσεις των Beatles, μίλησε ο Πασχάλης ενώ εξήγησε πως ο γάμος του έκανε τις θαυμάστριες να «λακίσουν».

Ο τραγουδιστής είπε: «Στις συναυλίες με έπαιρνε από το ξενοδοχείο περιπολικό και με πήγαινε. Ο κόσμος στις συναυλίες μου είχε παρόμοιες αντιδράσεις με αυτές των Beatles και των άλλων διεθνών σταρς. Τη δεκαετία του 70 ο σταρ της εποχής ήταν ο David Cassidy. Στην Ελλάδα ήμουν εγώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο γάμος μου έγινε σε κλειστό κύκλο, μαθεύτηκε την επόμενη ημέρα, ένας φωτορεπόρτερ εισχώρησε, τον εμπόδισαν και μας φυγάδευσαν. Εκείνη την εποχή ήμουν σουπερστάρ, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω ελεύθερα» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.