ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο τράπερ Light βγάζει «λάδι» τον Tranno: «Έτσι είναι η ραπ… αλλιώς ακούστε εκκλησιαστικά»

Γιατί άμα είσαι μάγκας... είσαι!

Ο τράπερ Light βγάζει «λάδι» τον Tranno: «Έτσι είναι η ραπ… αλλιώς ακούστε εκκλησιαστικά»

Σάλος έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με την σύλληψη του τράπερ Trannou για οπλοκατοχή, ο οποίος δεν φαίνεται τα έχει βάψει και μαύρα με την τροπή που πήρε το θέμα καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν πυροβόλησε κανέναν.

Βέβαια αυτά τα λέει αφού τελείωσαν όλα, γιατί όταν τον συλλάβανε οι Αστυνομικοί είπαν πως ήταν φοβισμένος και δεν έμοιαζε σε τίποτα με τον μάγκα που πλασάρει.

Την συγκεκριμένη υπόθεση κλήθηκε να σχολιάσει ο συνάδελφός του Light, ο οποίος έχει συλληφθεί κι εκείνος στο πρόσφατο παρελθόν για παράνομη κατοχή όπλου.

Ο γνωστός τράπερ θεωρεί πως ήταν φυσιολογικό να έχει ο νεαρός τραγουδιστής όπλο δεδομένου ότι πρεσβεύει τους στοίχοι των τραγουδιών που ερμηνεύει.

«Άμα θέλετε να ακούτε ραπ, αυτό είναι το ραπ. Τι θέλετε να σας πούμε; Αυτό είναι το ραπ. Μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά. Μπορείτε να πάτε να ακούσετε Madonna, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή.

Δε μπορείς να ακούς αυτούς τους στίχους και όταν ο καλλιτέχνης λειτουργεί με έναν τρόπο ανάλογο της μουσικής του, να σοκάρεσαι, να πέφτεις από τα σύννεφα, να λες δεν το περίμενα. Τι ακούς; Τι λέει αυτός στα τραγούδια του;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως Light δεν φέρω κάποια ευθύνη να είμαι πρότυπο για τα παιδιά. Αν ο γονιός επιτρέπει στο 8χρονο, ή το 10χρονο παιδί του να ακούσει κάποια μουσική είναι δικό του θέμα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.