ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οδοντόκρεμα: 2+1 πράγματα που μπορείς να καθαρίσεις εκτός από τα δόντια σου

Δείτε τις «άγνωστες» χρήσεις της οδοντόκρεμας

Οδοντόκρεμα: 2+1 πράγματα που μπορείς να καθαρίσεις εκτός από τα δόντια σου

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα, τα οποία μπορούμε να καθαρίσουμε με οδοντόκρεμα, εκτός από τα δόντια μας.

Δείτε αναλυτικά:

Χαλιά και ταπετσαρίες

Πάνε οι εποχές που έπρεπε να καλέσεις έναν επαγγελματία ή να νοικιάσεις ένα μηχάνημα για να αφαιρέσεις τους λεκέδες από μελάνι ή κραγιόν από το χαλί σου.

Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις πλέον εναλλακτικά είναι να ρίξεις μία γενναιόδωρη ποσότητα οδοντόκρεμας και να τρίψεις απαλά στον λεκέ.

Το κλειδί είναι να περιμένεις να στεγνώσει εντελώς η οδοντόκρεμα- με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η μέγιστη απορρόφηση του λεκέ. Αφού στεγνώσει, πάρε ένα ζεστό, υγρό πανί για να σκουπίσεις την οδοντόκρεμα.

Αν μπορείς, φρόντισε να σκουπίσεις με ηλεκτρική σκούπα στο τέλος, ώστε να απομακρύνεις τυχόν μικροσκοπικά υπολείμματα. Όσο πιο γρήγορα φροντίσεις να μπεις στη διαδικασία να απομακρύνεις τον λεκέ, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι.

Κινητά τηλέφωνα

Γδαρσίματα, μικρόβια, βακτήρια, κύτταρα του δέρματος… τόσα πολλά δυσάρεστα πράγματα μεταφέρονται με τα κινητά μας τηλέφωνα. Αν έχεις μια μικρή γρατζουνιά στην οθόνη σου, μπορείς να απλώσεις μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας στην άκρη του δακτύλου σου και να τη χρησιμοποιήσεις για να σκουπίσεις τη γρατζουνιά. Φυσικά, μετά πρέπει να σκουπίσεις και τα υπολείμματα.

Κοσμήματα

Για τα κοσμήματα, οι απόψεις διίστανται για την αποτελεσματικότητα της χρήσης οδοντόκρεμας ως καθαριστικό. Είναι ασφαλής για χρήση σε ασημένια κοσμήματα, αλλά η χρήση της σε χρυσά κοσμήματα απαιτεί μια μικρή αραίωση στο μείγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού αραιώσεις με λίγο νερό, χρησιμοποίησε την πάστα για να καθαρίσεις ατόφιο χρυσό. Μην χρησιμοποιήσεις, όμως, οδοντόκρεμα για να καθαρίσεις οποιοδήποτε κόσμημα με πέτρες (όπως ένα δαχτυλίδι αρραβώνων), καθώς μπορεί να προκαλέσει γδαρσίματα στην πέτρα με την πάροδο του χρόνου. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να συμβουλευτείς έναν κοσμηματοπώλη για να βεβαιωθείς ότι αυτή η μέθοδος καθαρισμού είναι κατάλληλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.