ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ομοφυλόφιλος έγινε εκατομμυριούχος στα 21 του χάρη σε… sugar daddies – Έχει μεταμορφωθεί στον Ken της Barbie

Η πιο πρόσφατη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε είναι εμφυτεύματα γλουτών

Ομοφυλόφιλος έγινε εκατομμυριούχος στα 21 του χάρη σε… sugar daddies – Έχει μεταμορφωθεί στον Ken της Barbie

O νεαρός Αμερικανός, ο Χαρικέιν Γκάρετ, που αποκαλεί τον εαυτό του «Human Ken doll» (σ.σ. ο κούκλος Κεν σε ανθρώπινη μορφή) κατάφερε να θησαυρίσει κάνοντας τα θελήματα των «sugar daddies».

Τα θελήματα του είχαν ανταπόκριση καθώς κατάφερε να κερδίζει πάνω από 63.000 δολάρια το μήνα σε μετρητά και πολυτελή δώρα.

Είναι- μεταξύ άλλων- μοντέλο στο OnlyFans, και επίσης πουλά τα δικά του αρώματα και άλλα προϊόντα με τη φίρμα του.

Παίζοντας με τις κούκλες

Ο επαγγελματίας «sugar baby» , που το όνομά του σημαίνει “τυφώνας” μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στην Ιντιάνα, με βαθιά θρησκευόμενους κατοίκους και με μια οικογένεια που δεν δεχόταν επ΄ουδενί ότι ήταν ομοφυλόφιλος και τον έστειλε σε γιατρούς και συμβούλους ψυχικής υγείας, όταν ήταν μικρότερος. Όταν ήταν μικρό παιδί είχε ως είδωλά του τις κούκλες της Mattel, Μπάρμπι και Κεν, λόγω της «τέλειας ζωής» τους – αυτό το δώρο ζητούσε πάντα τα Χριστούγεννα- και αυτή η ειδωλοποίηση μετατράπηκε εν τέλει στην ίδια του την όψη και προσωπικότητα. Εκείνος πάντα ήξερε ότι ήθελε να φύγει και να μετακομίσει στο Λος Αντζελες για να κυνηγήσει δόξα και χρήμα, οπότε μόλις αποφοίτησε από το γυμνάσιο στα 17 του, άρχισε να κυνηγά το στόχο του και να χτίζει την καριέρα του.

Sugar daddies και στο βάθος ο… Κεν

Επειδή χρειαζόταν «γρήγορα και καλά λεφτά», ήξερε ότι ο δρόμος γι΄αυτόν ήταν να ήταν να γίνει «sugar baby». Ξεκίνησε μόλις έκλεισε τα 17 του χρόνια και δεν δυσκολεύθηκε να βρει τον πρώτο “sugar daddy” του. Γρήγορα μετακόμισε στο σπίτι του. Αποταμίευε τα χρήματα, που εκείνος του έδινε, για να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και πέτυχε αυτό το όνειρο ζωής όταν έκλεισε τα 18.

Εκεί βρήκε πολλούς “μπαμπάδες” και καθώς άρχισε να κερδίζει πολλά, ξεκίνησε τη διαδικασία της «προσωποποίησης» ως «sugar baby Ken doll» και το ταξίδι του στις χειρουργικές επεμβάσεις απογειώθηκε – για να προσελκύσει μεγαλύτερη πελατεία.

Ο Χαρικέιν Γκάρετ, 21 ετών σήμερα, έκανε πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Αρκεί κανείς να δει την εικόνα του πριν και μετά απ΄αυτές. Η πρώτη αισθητική επέμβασή του ήταν το lip filler και έχει «εθιστεί» σε αυτό. Λατρεύει τα «τεράστια χείλη» του, όπως λέει. Στα 18 του έκανε μια ρινοπλαστική, και άλλαξε τη μύτη του. Στην ίδια ηλικία πρόσθεσε μήλα στο πρόσωπό του. Η πιο πρόσφατη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε είναι εμφυτεύματα γλουτών.

Όσον αφορά την εμφάνισή του τότε σε σύγκριση με τώρα, παραδέχεται ότι είναι «αγνώριστος». Λέει πως έχει ξοδέψει 150.000 δολάρια για τις επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Για εκείνον, «εκατό τοις εκατό αξίζει τον κόπο».

Μόλις πέρυσι, έβγαζε 38.000 δολάρια τον μήνα και φέτος κερδίζει 63.000 δολάρια σε έναν «καλό μήνα» χάρη στους sugar daddies του.

Εκτός από χρήματα, του προσφέρουν και άλλα δώρα. Τον πληρώνουν για ένα δείπνο μαζί του αλλά και για να ταξιδέψει μαζί τους. Μέχρι στιγμής έχει πάει στο Ντουμπάι, στην Αυστρία και άλλα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα φυσικά.

Only fans, reality, εκατομμύρια και το όνειρο να γίνει ηθοποιός

Χρησιμοποιεί διάφορες πλατφόρμες και λέει: «Το να έχω τον λογαριασμό μου στο OnlyFans, το hurricanehub, σίγουρα βοήθησε, καθώς στο παρελθόν παρείχα μόνον υπηρεσίες συνοδού». Τώρα κάνει μόντελινγκ, τηλεοπτικές εμφανίσεις και έχει τη δική του φίρμα για αρώματα και άλλα προϊόντα. Οπως λέει ο ίδιος: «Ήξερα ότι ήμουν πάντα πολύ επινοητικός με τα χρήματα. Δεν είμαι πραγματικά σοκαρισμένος που έγινα εκατομμυριούχος, αλλά είναι σοκ που συνέβη όσο είμαι ακόμη τόσο νέος. Δεν υπήρχε περίπτωση, για μένα, να μείνω άφραγκος στη ζωή μου».

Ο τελικός στόχος του Χαρικέιν είναι να γίνει ηθοποιός. Αυτήν τη στιγμή έχει δική του τηλεοπτική σειρά ριάλιτι και θα εμφανισθεί στο Selling Sunset του Netflix (σ.σ. ριάλιτι που παρακολουθεί την επαγγελματική και προσωπική ζωή κτηματομεσιτών στο Λος ΄Αντζελες) καθώς αναζητά ένα σπίτι για να αγοράσει, στο οποίο θα ζήσει με τα τρία σκυλιά του. Αυτή τη στιγμή αποταμιεύει κάθε σεντ και δηλώνει ότι δεν έχει πληρώσει ποτέ ενοίκιο παρά το γεγονός ότι έχει ένα διαμέρισμα, όπου ζει. Η εκτιμώμενη αξία των δώρων που έχει πάρει από τους «ζαχαρομπαμπάδες» του – που περιλαμβάνουν αυτοκίνητα και ρούχα – είναι περίπου 500.000 δολάρια και το σπίτι που ψάχνει δε θα είναι και ταπεινό: Μόνον η προκαταβολή θα είναι περίπου 700.000 δολάρια.

Τα τρολ και η μοναχική προσωπική ζωή

Παρά την επιτυχία του, ο Χαρικέιν λέει ότι βρίσκεται πολύ συχνά αντιμέτωπος με σκληρά τρολ και αρνητικά, προσβλητικά και πικρόχολα σχόλια στο διαδίκτυο. «Ένα από τα αγαπημένα μου σχόλια ήταν κάποιο που έλεγε: «Δεν χρειάζεται εμφυτεύματα γλουτών, χρειάζεται ψυχίατρο», λέει ο Χαρικέιν.«Άλλοι με λένε δυσμορφικό ή ότι το κάνω αυτό λόγω σοβαρού παιδικού τραύματος. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι μου λένε κατηγορηματικά να αυτοκτονήσω. Αναγκάστηκα ακόμη και να φύγω από το τελευταίο μου διαμέρισμα γιατί με παρακολουθούσε κάποιος και με παρενοχλούσε για πολλά χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ οι προσφορές από sugar daddies είναι ατέλειωτες και πλημμυρίζουν το μέιλ του, όπως ο ίδιος λέει η προσωπική του ζωή είναι πολύ ήσυχη. «Δεν είχα ποτέ αγόρι πριν. Θα μπορούσα να έχω χίλιους ανθρώπους να κοιμηθώ μαζί τους, αλλά κανέναν να είναι δημόσια μαζί μου. Η προσωπική μου ζωή είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχουν άνθρωποι που με βλέπουν σαν λεφτά μόνον και πιστεύουν ότι μπορώ να γίνω sugar daddy και να τους πληρώνω – με χρησιμοποιούν για τα χρήματά μου. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι σημάδι ότι δεν πρέπει να είμαι σε σχέση αυτή τη στιγμή. Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να μου πει ότι δεν έχω τελειώσει ακόμα – έχω ακόμα περισσότερα να πετύχω ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.