ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πήρε το πτυχίο της και ευχαρίστησε την… Άννα Βίσση – «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ο,τι πτυχίο πήραμε παιδιά»

Πρωτότυπη ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Πήρε το πτυχίο της και ευχαρίστησε την… Άννα Βίσση – «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ο,τι πτυχίο πήραμε παιδιά»

Πρωταγωνίστρια σε ορκωμοσία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο έγινε η Άννα Βίσση όταν απόφοιτη, παίρνοντας το πτυχίο της, ευχαρίστησε την απόλυτη Ελληνίδα σταρ.

«Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ο,τι πτυχίο πήραμε παιδιά», είπε η απόφοιτη μεταξύ άλλων.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, απεικονίζεται με το πτυχίο στα χέρια της να μιλά στο βήμα και να κλείνει με την εξής φράση:

«Καλή σταδιοδρομία σε όλους μας και να πω ότι ευχαριστώ και την Άννα Βίσση. Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ο,τι πτυχίο πήραμε παιδιά», γράφει η λεζάντα του βίντεο.

@evelynamark Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ο,τι πτυχίο πήραμε παιδιά! 🙌🏻📜🎓 #annavissiofficial @annavissiofficial #fannatics #vissi #hotelermou #mpesfypgamw #tiktokgreece #fyp #fy #graduation #harokopio #orkomosia #πτυχιο #uni ♬ original sound – הדר ערוסי
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.