ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιο είναι το challenge που έχει διχάσει το διαδίκτυο: Γονείς σπάνε αυγά στα κεφάλια των παιδιών τους (βίντεο)

Δείτε τα βίντεο που έγιναν viral στην πλατφόρμα του TikTok

Ποιο είναι το challenge που έχει διχάσει το διαδίκτυο: Γονείς σπάνε αυγά στα κεφάλια των παιδιών τους (βίντεο)

Ένα challenge του διαδικτύου έχει προκαλέσει «τσουνάμι» αντιδράσεων καθώς καλεί τους γονείς να σπάνε αυγά στα κεφάλια των παιδιών τους και να καταγράφουν σε βίντεο τις αντιδράσεις τους.

Στα σχετικά βίντεο που έχουν «ανέβει» στο TikTok με γονείς και παιδιά που παίρνουν μέρος στο «egg challenge», νήπια καταγράφονται μπερδεμένα με αυτό που συμβαίνει, κάποια πονούν ή ξεσπούν ακόμη και σε κλάματα, με χρήστες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για παιδική κακοποίηση.

Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετά βίντεο που καταγράφουν το «egg challenge» με μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία μοιάζουν να διασκεδάζουν με το σπάσιμο του αυγού στο κεφάλι τους, αφού μετά το πρώτο ξάφνιασμα, ξεσπούν σε γέλια.

@dayiie_

He was not expecting that 🤣 #fyp #trending #eggchallenge

♬ original sound – L.Dayanna✨

Η νέα διαδικτυακή πρόκληση, ωστόσο, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με χρήστες του διαδικτύου να επικρίνουν τους γονείς ότι εκμεταλλεύονται τα παιδιά τους προκειμένου να αυξήσουν τους followers τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.tiktok.com/@halliem54/video/7265462024748993822

TikTok: Το σπάσιμο αυγών στο κεφάλι και άλλες διαδικτυακές προκλήσεις

Η αμφιλεγόμενη νέα διαδικτυακή «πρόκληση» δεν είναι η πρώτη που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, και δεν είναι σίγουρα η πιο επικίνδυνη. Πριν από μόλις ένα μήνα έγινε γνωστό ότι 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, επιχειρώντας διαδικτυακό trend σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να κάνουν βουτιά από το πίσω μέρος ταχύπλοων σκαφών ενώ αυτά βρίσκονταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να βουτούν στα απόνερα, να σπάνε τον λαιμό τους και να πνίγονται.

@

♬ –

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, στα μέσα του 2022, ανησυχία είχε προκαλέσει η νέα, τότε, τάση, του «Blackout challenge», που είχε οδηγήσει δεκάδες παιδιά στο νοσοκομείο με επιληπτικές κρίσεις και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.