ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιο «σημείο G»; – Το «σημείο Α»… θα της χαρίσει τους πιο δυνατούς οργασμούς

Ερεθίζεται από στάσεις που επιτρέπουν βαθιά διείσδυση όπως είναι το doggy style, αλλά και με τη χρήση δαχτύλων

Ποιο «σημείο G»; – Το «σημείο Α»… θα της χαρίσει τους πιο δυνατούς οργασμούς

Όλοι μας γνωρίζουμε πως υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που, είτε μόνες τους, είτε με την παρέα συντρόφου, αναζητούν το «σημείο G» τους.

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να αμφισβητεί την ύπαρξη του «σημείου G» κι ακόμα και η επιστήμη να έχει πάρει θέση σε αυτό, ωστόσο όσες γυναίκες έχουν καταφέρει να το «εντοπίσουν» ορκίζονται στους… πολύ δυνατούς οργασμούς τους.

Εμείς σήμερα θα αφήσουμε το «σημείο G» και θα μεταφερθούμε σε μια άλλη ερωτογενή ζώνη του γυναικείου σώματος και συγκεκριμένα στο «σημείο Α».

Το «σημείο Α» της γυναίκας

Η πλήρης ονομασία του περιβόητου «σημείου Α» είναι anterior fornix erogenous zone (σε ελεύθερη απόδοση μεταφράζεται σαν «ερωτογενής ζώνη της πρόσθιας ψαλίδας») και ο ερεθισμός του όταν είναι έντονος έχει συνδεθεί με τους πιο μακροσκελείς και έντονους οργασμούς.

Κι αυτή ακριβώς είναι η ιδιότητα του συγκεκριμένου σημείου και ο λόγος που πρέπει να προσπαθήσετε να το εντοπίσετε: Προσφέρει ένα οργασμό πραγματικά μεγάλης διάρκειας. (σ.σ ο αστικός μύθος αναφέρει ακόμη και 20 0λόκληρα δευτερόλεπτα).

Πού βρίσκεται το «σημείο A»

Το «σημείο Α», εντοπίζεται βαθιά μέσα στον κόλπο και πιο συγκεκριμένα μερικά εκατοστά βαθύτερα από τον τράχηλο και την ουροδόχο κύστη, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για ένα τμήμα ιστού που λιπαίνεται με την τριβή που προκαλεί η σεξουαλική επαφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για μία περιοχή που ερεθίζεται από στάσεις που επιτρέπουν βαθιά διείσδυση όπως είναι το doggy style, αλλά και με τη χρήση δαχτύλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.