ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ποιος είναι ο Youtuber που σπάει όλα τα ρεκόρ: Δεν έφαγε για 14 μέρες και κλείστηκε σε φέρετρο (βίντεο)

Δείτε μερικά από τα πιο viral βίντεο του

Ποιος είναι ο Youtuber που σπάει όλα τα ρεκόρ: Δεν έφαγε για 14 μέρες και κλείστηκε σε φέρετρο (βίντεο)

Ο Jimmy Donaldson ο οποίος είναι γνωστός ως Mr Beast συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το καθώς το τελευταίο του βίντεο έφτασε τα 47 εκατομμύρια views μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει τον τίτλο «$1 vs $1,000,000,000 Yacht» και ο 25χρονος youtuber ουσιαστικά συγκρίνει ένα σαπιοκάραβο με ένα γιοτ που κοστίζει 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται και ο διάσημος κωμικός Pete Davidson αλλά και ο σταρ του NFL Tom Brady.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της επιτυχίας του, το μόνο μη μουσικό βίντεο που έχει περισσότερες προβολές είναι το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock κατά τη διάρκεια της τελετής των Oscar.

Παρακάτω θα βρείτε τα 5 πιο ακραία βίντεο που έχει κάνει ο Mr Beast προκαλώντας το ενδιαφέρον αλλά και την οργή των χρηστών στα social media.

Οι 24 ώρες μέσα σε σπίτι από πάγο

Αυτή ήταν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του Mr Beast και το βίντεο που ο ίδιος ομολογούσε αργότερα ότι δεν επρόκειτο να ξαναέκανε ακόμα και αν του έδιναν πολλά λεφτά. Ουσιαστικά σε αυτό ο MrBeast προκάλεσε τον εαυτό του να αντέξει σε ένα σπίτι φτιαγμένο από πάγο για 24 ώρες.

Με αυτό το βίντεο ίσως και να διακινδύνευσε τη σωματική του ακεραιότητα καθώς φορούσε μόνο φόρμες και μία πετσέτα. Την ίδια στιγμή όλο το σπίτι ήταν από πάγο οπότε δεν είχε κυριολεκτικά που να καθίσει.

14 μέρες χωρίς φαγητό

Επρόκειτο για ένα challenge που θα διαρκούσε έναν ολόκληρο μήνα. Σκοπός του MrBeast ήταν να μην φάει καθόλου φαγητό. Τελικά αυτή η διαδικασία κράτησε τις 14 από τις 30 μέρες ή αλλιώς τις 310 ώρες χωρίς φαγητό. Για το βίντεο αυτό προφανώς και δέχθηκε πολύ έντονη κριτική που σχετιζόταν με ζητήματα διατροφικών διαταραχών. Η νηστεία έληξε όταν ο διάσημος σεφ Gordon Ramsay του ζήτησε να φάει ένα burger την ώρα που έκανε γυρίσματα για ένα άλλο βίντεο. Αν είναι αλήθεια ότι δεν έφαγε τίποτα όλες αυτές τις μέρες τότε έβαλε και πάλι σε κίνδυνο τη ζωή του καθώς το να φας ξαφνικά ένα burger μετά από την απόλυτη νηστεία μπορεί να οδηγήσει ως και στον θάνατο.

Διάσημος μέσα σε μία νύχτα με… Squid Game

Το βίντεο που ουσιαστικά τον έκανε διάσημο μέσα σε μία νύχτα. Ουσιαστικά εκμεταλλευόμενος το hype της σειράς του Netflix, ο Mr Beast έφτιαξε όλο το σετ του show και βρήκε 456 ανθρώπους προκειμένου να συμμετέχουν σε αυτό.  Προφανώς το παιχνίδι ήταν πολύ πιο ασφαλές για τους διαγωνιζόμενους χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν και επικίνδυνο. Εκτός από την ίδια την περσόνα του Mr Beast, αυτό το βίντεο θεωρείται ένα από τα λίγα που ξεπερνούν το μισό δις δολάρια όσον αφορά το συνολικό κόστος παραγωγής.

Έφαγε πίτσα 70.000 δολαρίων

Όπως δείχνει και ο τίτλος του βίντεο, ο MrBeast έκανε ένα ακόμα ακραίο βίντεο (ή ακραία επίδειξη πλούτου) καθώς πήγε και έφαγε μία πίτσα των 70.000 δολαρίων, μία μπριζόλα των 2.000 δολαρίων και ένα τάκο των 5.000 δολαρίων. Ο σκοπός του βίντεο ήταν να ξεκινήσουν από τη φθηνότερη πίτσα του δολαρίου και να φτάσουν σταδιακά στην ακριβότερη όλων.

Θάφτηκε κάτω από τη Γη για δύο ολόκληρες μέρες

Ανέβηκε τον Μάρτιο του 2021 και έγινε αμέσως μεγάλο hit, καθώς ο Jimmy έζησε τον ζωντανό εφιάλτη πολλών από εμάς. Κλείστηκε σε ένα γυάλινο φέρετρο και θάφτηκε κάτω από τη Γη για δύο ολόκληρες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς, είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό με επαρκές οξυγόνο, τρόφιμα και νερό. Όπως περιγράφει ο ίδιος, αυτό ήταν το πιο τρελό πράγμα που είχε κάνει. Μέχρι τότε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.