ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πριν φύγετε διακοπές μην ξεχάσετε να βάλετε ένα κέρμα στην κατάψυξη – Αυτός είναι ο λόγος

Κέρμα, ναι καλά διαβάσατε

Πριν φύγετε διακοπές μην ξεχάσετε να βάλετε ένα κέρμα στην κατάψυξη – Αυτός είναι ο λόγος

Κέρμα, ναι καλά διαβάσατε για να διαπιστώσετε αν έγινε διακοπή ρεύματος. Θέλετε να ξέρετε αν για κάποιο λόγο ξεπάγωσαν στον καταψύκτη τα τρόφιμα;

Είναι γνωστό ότι δεν κάνει τα τρόφιμα που είναι καταψυγμένα να αποψυχθούν και να καταψυχθούν εκ νέου.

Είναι επιβλαβές για την υγεία μας. Οπότε τι κάνουμε για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έκλεισε το ψυγείο και δεν έλιωσαν τα τρόφιμα. Αν φύγουμε διακοπές και αφήσουμε φαγώσιμα στην κατάψυξη δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν έγινε κάποια διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια της απουσία μας.

Σε αυτή την περίπτωση τα τρόφιμα ήδη έχουν υποστεί αλλοίωση, οπότε είναι βλαβερά για την υγεία μας.

Για τον λόγο αυτόν, λοιπόν, υπάρχει το κόλπο με το κέρμα.

– Βάζετε σε ένα ταπεράκι νερό και περιμένετε να παγώσει. Όταν παγώσει βάζετε πάνω από τον πάγο που σχηματίστηκε ένα κέρμα.

Όταν επιστρέψετε από τις διακοπές, ανοίξτε την κατάψυξη και αν το κέρμα είναι στη θέση που το αφήσατε, τότε μπορείτε να καταναλώσετε άφοβα τα φαγώσιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν, αντιθέτως, διαπιστώσετε πως το κέρμα είναι στον πάτο, τότε, καλύτερα θα ήταν να μην καταναλώσετε τα τρόφιμα. Αυτό σημαίνει ότι είχε πέσει το ρεύμα, τα τρόφιμα είχαν ξεπαγώσει και ξαναπάγωσαν. Εύκολος τρόπος για να προφυλάξουμε την υγεία μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.