ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ψευδαίσθηση: Βλέπετε ένα χέρι ή έναν άνδρα που φωνάζει; – Το αποτέλεσμα λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας

Εσείς ποιο είδατε πρώτο

Ψευδαίσθηση: Βλέπετε ένα χέρι ή έναν άνδρα που φωνάζει; – Το αποτέλεσμα λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας

Eίστε στοχαστής ή δυσκολεύεστε πολύ να πάρετε αποφάσεις; Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση θα αποκαλύψει πολλά για το χαρακτήρα σας.

Η δημιουργός του TikTok Mia Yilin, η οποία μοιράζεται αρκετά συχνά διάφορες οπτικές ψευδαισθήσεις που αποκαλύπτουν στοιχεία για το χαρακτήρα κάποιου, μοιράστηκε αυτή τη φορά μια ασπρόμαυρη εικόνα.

Σε αυτήν, υπάρχει ένας «άνδρας που κραυγάζει» καθώς και ένα «χέρι» και ανάλογα με το ποιο θα δείτε πρώτο, θα αποκαλύψει εάν βρίσκεστε σε μια συνεχή κατάσταση αυτοσυγκέντρωσης ή εάν είστε αναποφάσιστοι όταν πρόκειται για απλές αποφάσεις.

@mia_yilin What did you see first? #personalitytest #psychologyfacts #trending #entertainment #funfacts #fortune #motivation #wealth #relationship #fengshui #fyp #fypシ #chinesewithmia #mia_yilin #china #chinese #Asian #learnontiktok ♬ original sound – Mia Yilin 💖


Εάν δείτε στην οπτική ψευδαίσθηση πρώτα τον άνδρα που φωνάζει

Όπως λέει η TikToker: «Αν είδατε πρώτα τον άνδρα που κραυγάζει, τότε είστε βαθιά σκεπτόμενος, ένα άτομο που εξερευνά συνεχώς τον εσωτερικό του κόσμο. Η αυτοκριτική είναι ο τρόπος ζωής σας και έχετε βαθιά κατανόηση των δικών σας δυνάμεων και αδυναμιών».

Παράλληλα, σημείωσε πως όσοι είδαν πρώτα τον άνδρα θα πρέπει να θυμούνται να είναι «ευγενικοί» με τον εαυτό τους. «Φροντίστε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να εξασκείτε την αυτοαποδοχή. Τα πάτε περίφημα και κανείς δεν είναι τέλειος» εξήγησε.

Εάν είδατε πρώτα το χέρι

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν είδατε δηλαδή πρώτα το χέρι, η Μία λέει: «Αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ καλός λύτης προβλημάτων σε αγχωτικές καταστάσεις και είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στο δρόμο σας».

Ωστόσο, η TikToker αποκάλυψε πως όσοι είδαν το χέρι δυσκολεύονται να κάνουν απλές επιλογές και μπορούν να χαρακτηριστούν αναποφάσιστοι. «Από την άλλη πλευρά, όταν έρχεστε αντιμέτωποι με απλές αποφάσεις, όπως το πού να πάτε για φαγητό, τότε είστε σούπερ αναποφάσιστοι και σας παίρνει αιώνες για να καταλήξετε σε μια απόφαση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι ακόλουθοί της έσπευσαν να σχολιάσουν το βίντεο, με πολλούς να μην μπορούν να το πιστέψουν πόσο ακριβής ήταν. «Τόσο αληθινό» σχολίασε κάποιος με έναν άλλον να αναφέρει: «Εντάξει, δεν χρειαζόταν να με κράξεις τόσο» ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Γιατί είναι τόσο ακριβές αυτό;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.