ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σεξ: Αυτή είναι στάση που ξεκινά ως προκαταρκτικό και φέρνει τον απόλυτο οργασμό (φωτό)

Πρόκειται για μία παραλλαγή της woman on top position

Σεξ: Αυτή είναι στάση που ξεκινά ως προκαταρκτικό και φέρνει τον απόλυτο οργασμό (φωτό)

Το σεξ μπορεί να γίνει πολύ απολαυστικό και χωρίς να χρειαστείς να κάνεις ακροβατικά στο κρεβάτι.

Εντάξει υπάρχουν και οι στιγμές που κάτι τέτοιο θα χρειαστεί, ωστόσο η απόλαυση δεν είναι συνυφασμένη με τον βαθμό δυσκολίας. Άλλα είναι τα πράγματα που παίζουν καθοριστικό ρόλο, όπως η μεταξύ σας χημεία, η επικοινωνία σχετικά με το τι σας αρέσει και τι όχι, το συναισθηματικό δέσιμο, το να νιώθετε άνετα αμφότεροι.

Κι αφού μιλάμε για απλά και απολαυστικά πράγματα, ας αναφερθούμε σε μια στάση που είναι από τις πιο βολικές και ταυτόχρονα διευκολύνουν τον γυναικείο οργασμό. Μάλιστα, αποτελεί μια από τις στάσεις από τις οποίες ξεκινούν όλα.

Κάθεστε με το ταίρι, ή το αντικείμενο του πόθου σας στον καναπέ και βλέπετε ταινία. Λίγα λεπτά αργότερα έχει καταλήξει σε αυτή τη στάση. Στην αρχή με ρούχα, στη συνέχεια χωρίς…

Η στάση αυτή (που είναι τόσο γνώριμη στους περισσότερους) ακούει στο όνομα Face Off και ουσιαστικά πρόκειται για μία παραλλαγή της woman on top position.

Ο άνδρας κάθεται στον καναπέ (ή όπου αλλού τέλος πάντων) και εκείνη κάθεται πάνω του. Επειδή το ζευγάρι βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο εννοείται ότι η οπτική επαφή μπορεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ήδη παθιασμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όταν στο παιχνίδι μπαίνουν και τα χέρια, τα οποία θα διέγερση της κλειτορίδας… τότε θα έρθει ταχύτερα και η κορύφωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.