ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο Λουτράκι η Τέτα Καμπουρέλη: Ποζάρει με μπικίνι ξαπλωμένη στην παραλία

«Πέρασα λίγες ανέμελες ημέρες» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Instagram της - Δείτε την ανάρτησή της

Στο Λουτράκι η Τέτα Καμπουρέλη: Ποζάρει με μπικίνι ξαπλωμένη στην παραλία

Στο Λουτράκι βρίσκεται αυτές τις μέρες η Τέτα Καμπουρέλη για να περάσει τις καλοκαιρινές τις διακοπές.

Η γνωστή αισθητικός κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, περνώντας μερικές στιγμές χαλάρωσης στη θάλασσα.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Τέτα Καμπουρέλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μία καλοκαιρινή φωτογραφία της. Φορώντας ένα ροζ μπικίνι και γυαλιά ηλίου, πόζαρε ξαπλωμένη στην παραλία του Λουτρακίου με φόντο τη θάλασσα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Με έναν ήλιο στην καρδιά και μια πνοή αέρα πέρασα λίγες ανέμελες ημέρες στο γραφικό Λουτράκι».

Δείτε την ανάρτησή της

Υπενθυμίζεται, ότι στα τέλη Ιουνίου η Τέτα Καμπουρέλη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωσή της εστάλη σε διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Ο Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε πριν από λίγο καιρό, μετά την υπόθεση με το ριφιφί στο Ψυχικό. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για τη σχέση που έχει με την Τέτα Καμπουρέλη, λέγοντας ότι οι δυο τους αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους από το 2007, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο ενός διαζυγίου.

Teta-Gourousis

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, έγινε γνωστό πως η αισθητικός και επιχειρηματίας αποφάσισε να λύσει και επίσημα τον γάμο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση.

Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη τη συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας. Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη» έγραψε στην ανακοίνωσή της
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.