ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Stranger Things: Πωλείται το σπίτι του Vecna έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων

Πρόκειται για τον «κακό» της τέταρτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Stranger Things: Πωλείται το σπίτι του Vecna έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων

Οι φαν του «Stranger Things» μπορούν πλέον να ζήσουν στο σπίτι όπου ανέπτυξε τις υπερφυσικές δυνάμεις του ο Vecna, εάν τολμούν και έχουν βέβαια τα απαραίτητα χρήματα. 

Πρόκειται για τον «κακό» της τέταρτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Ο Χένρι Κριλ, όπως ήταν το όνομα του αγοριού που ήταν κάποτε, μεγάλωσε στο εν λόγω σπίτι, όπου σταδιακά συνειδητοποιεί τις δυνάμεις του και σκοτώνει τη μητέρα και την αδελφή του.

Stranger Things: Πωλείται το σπίτι του Vecna, έναντι 1,5 εκατ.$ | LiFO

Το σπίτι που χρησιμοποιήθηκε στη σειρά είναι μία έπαυλη 140 ετών, που βρίσκεται στην Τζόρτζια. Τώρα, το ακίνητο πωλείται έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων.

Κατασκευάστηκε το 1882 και πολλά από τα αρχικά στοιχεία του σπιτιού- όπως κάποια χειροποίητα ράφια και ένα εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο, παραμένουν στη θέση τους. Stranger Things: Πωλείται το σπίτι του Vecna, έναντι 1,5 εκατ.$ | LiFO

Η έπαυλη των 557 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και άλλα τόσα μπάνια. Επίσης, στην πίσω μεριά υπάρχει ένας ξενώνας.

Όσο για εκείνους που διαθέτουν το ποσό, αλλά ανησυχούν μήπως αντικρίσουν τον Vecna, η αγγελία για την έπαυλη τους καθησυχάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μην ανησυχείτε, ο προηγούμενος κάτοικος του τρίτου ορόφου έχει μεταφερθεί από έναν εξολοθρευτή… νομίζουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.