ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θα σου «λύσουν» τα χέρια: Πέντε εναλλακτικές χρήσεις για τα μωρομάντηλα που μάλλον δεν γνωρίζεις

Για καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν στο σπίτι

Θα σου «λύσουν» τα χέρια: Πέντε εναλλακτικές χρήσεις για τα μωρομάντηλα που μάλλον δεν γνωρίζεις

Τα μωρομάντηλα αρχικά προορίζονταν για το καθάρισμα των μωρών και διάφορες ανάγκες του και έλυσαν τα χέρια μιας οικογένειας για τις καθημερινές της ανάγκες. Ωστόσο εκτός από τα μωρά, τα μωρομάντηλα έχουν και άλλες χρήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορούν λοιπόν να χρησιμοποιηθούν για διάφορα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν στο σπίτι, όπως τα παρακάτω 5…

  1. Μπορεί να διώξει τα λευκά σημάδια που αφήνει το αποσμητικό πάνω στα ρούχα σου, με ένα μαντήλι να κάνει καλά τη δουλειά.
  2. Οι περισσότεροι λεκέδες μάλιστα στα ρούχα θα φύγουν αν τους περάσετε με ένα μωρομάντηλο, όσο βέβαια είναι φρέσκοι, όπως μέικ απ και σοκολάτα.
  3. Μπορείς να καθαρίσεις τα παπούτσια σου από σκόνη και λάσπη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  4. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε αποτελεσματικά τους τοίχους από λεκέδες ή ζωγραφιές των παιδιών.
  5. Για ντεμακιγιάζ, αν σας έχουν τελειώσει τα υπόλοιπα προϊόντα, το μωρομάντηλο θα κάνει καλή δουλεια.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.