ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

TikTok: Άνδρας ξύρισε το μούσι του και έγινε viral – «Μοιάζει στην Κέιτ Μος» 

«Πήγε από 50 ετών στα 20 σε δευτερόλεπτα» αναφέρει ένας χρήστης του TikTok

TikTok: Άνδρας ξύρισε το μούσι του και έγινε viral – «Μοιάζει στην Κέιτ Μος» 

Ένας άνδρας ξύρισε το μούσι του και viral καθώς το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok συγκέντρωσε σχεδόν 40 εκατομμύρια προβολές.

«Παρακάλεσες τον γενειοφόρο, μακρυμάλλη σύζυγό σου να ξυριστεί για πρώτη φορά μετά από χρόνια και ήταν η χειρότερη ιδέα που έχει σκεφτεί ποτέ άνθρωπος. Πώς το επέτρεψε αυτό ο κουρέας του;» έγραψε η Σόφι Κλαρκ πάνω στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

Στο βίντεο φαίνεται να γυμνάζεται προτού ξυριστεί ενώ όλοι μένουν άναυδοι με το πόσο αλλαγμένος είναι αφού κάνει αυτή την αλλαγή πάνω του.

@sophieclarke555

A crime to humanity. #hairfail #funny #fyp #husband #marriagehumor

♬ Pedro – Jaxomy & Agatino Romero & Raffaella Carrà

Το κλιπ, με λεζάντα «ένα έγκλημα για την ανθρωπότητα» έχει προβληθεί πάνω από 38 εκατομμύρια φορές και έχει προσελκύσει περισσότερα από 51.000 σχόλια, πολλά από τα οποία συμμερίζονται την απορία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βροχή» έπεσαν επίσης, τα σχόλια κάτω από το βίντεο, με ορισμένα να είναι επικά. «Κόλλησε το», «Από Βίκινγκ έγινε Κέιτ Μος», «Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος», «Πήγε από 50 ετών στα 20 σε δευτερόλεπτα» και «Ο άνθρωπος μεταμορφώθηκε από Γκάνταλφ σε Λέγκολας» είναι μερικά από αυτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.