ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Την βάρεσε» η Barbie στο κεφάλι: 93χρονη ντύθηκε «κουφετί» και πήγε να δει την ταινία (βίντεο)

Δείτε το βίντεο που έγινε viral στα social media

«Την βάρεσε» η Barbie στο κεφάλι: 93χρονη ντύθηκε «κουφετί» και πήγε να δει την ταινία (βίντεο)

Την πολυσυζητημένη ταινία Barbie πήγε να παρακολουθήσει μια 93χρονη η οποία ντύθηκε «κουφετί» και σχολίασε με το δικό της τρόπο την κινηματογραφική επιτυχία.

Η ταινία έχει προσεγγίσει όλες τις ηλικίες και αυτό φαίνεται και από το βίντεο που ανάρτησε η Eileen Ruth .

View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)

Η νεαρή τράβηξε ένα βίντεο τη γιαγιά της όταν ετοιμαζόταν για το σινεμά και έδειχνε την 93χρονη να έχει φορέσει ένα ροζ κοστούμι της και ένα άσπρο πουκάμισο.

Η σικ γιαγιά λάτρεψε την ταινία και οι φανς που είδαν το βίντεο ζήτησαν τη γνώμη της γι΄αυτήν.

@eileenruth67

Replying to @bunny<3 Grandma’s thoughts 💘 She was laughing and smiling the whole time and woke up talking about it.

♬ original sound – Eileen Ruth

«Πολύ ταλέντο. Τέλεια ιστορία», πρόσθεσε και όταν η Eileen τη ρώτησε αν ήταν ωραίο το μήνυμα που περνούσε στις γυναίκες η γιαγιά απάντησε:

«Φυσικά. Αυτό το είχαν σκεφτεί πολύ καλά. Και χαίρομαι πολύ που το έκαναν».

Η γλυκιά γιαγιά της Eileen γεννήθηκε στο Hollywood το 1929, πράγμα που την καθιστά τον ορισμό του Barbie girl, σύμφωνα με τα όσα έγραψε η εγγονή της στη λεζάντα του πρώτου βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή δεσίματος ανάμεσα σε γιαγιά και εγγονή, που είμαστε σίγουροι ότι έγινε και σε άλλα μέρη του κόσμου, ανάμεσα σε διαφορετικές γενιές γυναικών, με αφορμή την ίδια ταινία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.