ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Tips για να στεγνώνουν γρήγορα τα ρούχα τον χειμώνα

Ακόμα και αν δεν υπάρχει στεγνωτήριο

Tips για να στεγνώνουν γρήγορα τα ρούχα τον χειμώνα

Τον χειμώνα που η θερμοκρασία πέφτει και η υγρασία είναι σε ψηλά επίπεδα, το στέγνωμα των ρούχων μετά το πλύσιμο γίνεται δύσκολη υπόθεση.

Ως γνωστόν μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, ωστόσο με μερικά έξυπνα tips, θα καταφέρετε να έχετε στεγνά ρούχα το χειμώνα που θα μοσχομυρίζουν.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα tips:

-Μη γεμίζετε υπερβολικά το πλυντήριό σας ώστε τα ρούχα να πλυθούν καλά. Επίσης, το καλό στύψιμο διευκολύνει στο να στεγνώσουν πιο εύκολα όταν τα απλώσετε.

-Μην αφήνετε τα ρούχα στο πλυντήριο όλη τη νύχτα καθώς η υγρασία αυξάνεται. Ακόμα κι αν δεν τα απλώσετε, βγάλτε τα και αφήστε τα στη λεκάνη έχοντας το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.

-Αποφύγετε να απλώνετε τα ρούχα έξω το βράδυ γιατί υπάρχουν πιθανότητες να μυρίσουν καπνό από τα τζάκια των γύρω πολυκατοικιών.

-Μην φορτώνετε την απλώστρα ώστε να περνάει αέρας ανάμεσα στα ρούχα. Επίσης, μην τα κρεμάτε από τη μέση αλλά από τις άκρες ώστε να στεγνώνουν πιο γρήγορα.

-Εκμεταλλευτείτε το πιο φωτεινό σημείο του σπιτιού για να απλώσετε τα ρούχα. Αν έχετε σκοινί, αξιοποιήστε και τις κρεμάστρες για τα βρεγμένα ρούχα.

-Όταν παίρνετε τα βρεγμένα ρούχα μέσα το βράδυ, προσπαθήστε να τοποθετήσετε την απλώστρα στο χολ ή σ’ ένα δωμάτιο που δεν κάθεστε ή κοιμάστε.

Extra tips για το άπλωμα των ρούχων

-Πέραν των παραπάνω, υπάρχουν μερικά ακόμα tips για το άπλωμα των ρούχων:

-Τινάξτε τα ρούχα πριν από το άπλωμα. Έτσι θα αποφύγετε τις πολλές ζάρες και θα μπορείτε να τα σιδερώνετε πιο εύκολα.

-Γυρίστε τα ρούχα από την ανάποδη για να μην ξεθωριάσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Κρεμάστε τα ρούχα από την κάτω πλευρά και βάλτε τα μανταλάκια στις άκρες. Έτσι θα αποφύγετε τα σημάδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.