ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το κολπάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφλουδίζετε τη φλούδα της πατάτας γρηγορότερα από ποτέ (βίντεο)

Έχει γίνει viral στο TikTok

Το κολπάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφλουδίζετε τη φλούδα της πατάτας γρηγορότερα από ποτέ (βίντεο)

Το ξεφλούδισμα μιας πατάτας, όλοι μας γνωρίζουμε πως δεν είναι πάντα ευχάριστο, καθώς πολλές φορές κόβουμε κατά λάθος και το εσωτερικό τους.

Όμως, υπάρχει ένα viral κόλπο στο TikTok που θα σας βοηθήσει να ξεφλουδίζετε τη φλούδα της πατάτας γρηγορότερα από ποτέ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλύνετε τις πατάτες και έπειτα με ένα μαχαίρι να κάνετε μια γραμμή στη μέση της πατάτας κυκλικά, χωρίς να κόψετε καθόλου το εσωτερικό κομμάτι.

Αφού έχετε βάλει νερό σε μια κατσαρόλα αφήστε το να ζεσταθεί αρκετά και ρίξτε τις πατάτες μέσα.

Μετά από λίγη ώρα που τις έχετε αφήσει μέσα, αφαιρέστε το νερό και μετά απλώς θα τραβήξτε τη φλούδα η οποία πλέον θα φεύγει στο δευτερόλεπτο σαν «σκουφάκι» από τα μαλλιά.

@quitmyjob PSA because this blew my freaking mind. #cookinghacks #potatorecipe #thanksgiving ♬ original sound – mattyb
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.