ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το κόλπο για να βγαίνουν γρήγορα οι αποσκευές σου από το αεροπλάνο

Έτσι θα βάλεις τέρμα στην αναμονή

Το κόλπο για να βγαίνουν γρήγορα οι αποσκευές σου από το αεροπλάνο

Το να περιμένεις για αρκετή ώρα στην παραλαβή των αποσκευών του αεροπλάνου, μετά από μία πτήση, ενώ όλοι οι άλλοι επιβάτες έχουν ήδη πάρει τις βαλίτσες τους και έχουν βγει από το αεροδρόμιο, δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας «ύπουλος» τρόπος για να δώσεις στη βαλίτσα σου περισσότερες πιθανότητες να βγει πρώτη.

Σύμφωνα με τη New York Post, μπορείς να πάρεις ένα αυτοκόλλητο «εύθραυστο» από το προσωπικό του αεροδρομίου και να το κολλήσεις πάνω στη βαλίτσα σου. Με αυτόν τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσεις τον χρόνο αναμονής σου όταν προσγειωθεί το αεροπλάνο στον προορισμό σου. Συχνά οι αποσκευές με την ετικέτα «εύθραυστο» μπαίνουν τελευταίες στο αεροπλάνο και, ως εκ τούτου, βγαίνουν και πρώτες.

Βέβαια, υπάρχει και άλλος ένας τρόπος, τον οποίο λίγο πολύ τον φαντάζεσαι: να κάνεις check in τελευταίος. Έτσι, διασφαλίζεις ότι η βαλίτσα σου φορτώνεται τελευταία στο αεροπλάνο και όλοι γνωρίζουν ότι τελευταίος που μπαίνει μέσα σημαίνει ότι θα είναι και ο πρώτος που θα βγει έξω. Το μόνο κακό σε αυτή την περίπτωση είναι πως υπάρχει πιθανότητα, αν δεν υπολογίσεις καλά τους χρόνους, να χάσεις τελικά το αεροπλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tέλος, μια ακόμη μέθοδος που εξασφαλίζει την έγκαιρη παραλαβή των αποσκευών – τουλάχιστον για ορισμένες αεροπορικές εταιρείες – είναι η χρήση υπηρεσιών προτεραιότητας. Όταν φτάσεις στο check in για να παραδώσεις την αποσκευή σου, απλώς βεβαιώσου ότι ο υπάλληλος κολλά πάνω στη βαλίτσα σου μια ετικέτα προτεραιότητας και είσαι έτοιμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.