ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το κόλπο με την μπατονέτα για να… ξεκλειδώσεις το καρότσι του σούπερ μάρκετ (βίντεο)

Για όταν... ξεμένεις από κέρματα

Το κόλπο με την μπατονέτα για να… ξεκλειδώσεις το καρότσι του σούπερ μάρκετ (βίντεο)

Στους περισσότερους αν όχι σε όλους μας έχει τύχει να φτάσουμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που πάμε να… ξεκλειδώσουμε ένα καρότσι να διαπιστώσουμε πως έχουμε… ξεμείνει από κέρματα.

Ένα βίντεο στο TikTok, λοιπόν, ήρθε για να μας λύσει τα χέρια. Σε αυτό είδαμε ένα έξυπνο κόλπο, ένα life hack, που φαίνεται πως άρεσε πολύ στους χρήστες της πλατφόρμας. Στο εν λόγω κόλπο είδαμε μια γυναίκα να χρησιμοποιεί δύο εναλλακτικά αντικείμενα για να απελευθερώσει το καροτσάκι.

Το πρώτο ήταν μια μπατονέτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι απλά να σπρώξεις την μπατονέτα στην υποδοχή για τα κέρματα και η λαβή θα θα ξεκλειδώσει, επιτρέποντάς σου να βγάλεις εύκολα το καρότσι και να κάνεις τα ψώνια σου.

Βέβαια, αν και το κόλπο λειτουργεί εξαιρετικά, είναι κάπως δύσκολο να κυκλοφορούμε πάντα με μια μπατονέτα στις τσέπες μας. Έτσι, κάτω από το βίντεο στο TikTok υπήρχαν αρκετά σαρκαστικά σχόλια που έγραφαν «ω ναι, έχω πάντα μαζί μου μια μπατονέτα».

Για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα, η δημιουργός του βίντεο αποκάλυψε ότι μπορείς επίσης να κάνεις το ίδιο ακριβώς κόλπο χρησιμοποιώντας το κλειδί της εξώπορτάς σου.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Δεν έχετε κέρματα για το καροτσάκι; Μην ανησυχείτε πια, γιατί οι μπατονέτες ή τα κλειδιά θα κάνουν επίσης τη δουλειά!».

@tiger_lee_uk No coins for trolley?Worry no more coz Q-tips or Key will do the job too 🤭😱 #cottonswab #qtips #key #trolleyhack #trolley #hack #hacks #momhack #momhacks #lifehack #lifehacks #tiktokhacks #hacksoflife #wow #amazing #fyp #foryou #foryoupage #viral #trending #tiger_lee_uk ♬ LOONEY TUNES PART 2 – Cavendish
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.