ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το μαθηματικό πρόβλημα που έγινε viral στο TikTok και θα σας «πάρει» το μυαλό – Μπορείτε να το λύσετε;

Μόνο άτομα με υψηλό δείκτη νοημοσύνης μπορούν να το κατανοήσουν

Το μαθηματικό πρόβλημα που έγινε viral στο TikTok και θα σας «πάρει» το μυαλό – Μπορείτε να το λύσετε;

Ένα μαθηματικό πρόβλημα έχει προκαλέσει αμηχανία στο διαδίκτυο καθώς ισχυρίζεται πως μόνο άτομα με υψηλό δείκτη νοημοσύνης μπορούν να το κατανοήσουν.

Εάν σας αρέσουν τα κουίζ, τότε είναι μια καλή ευκαιρία για να εξετάσετε το πόσο έξυπνοι είστε. Ο χρήστης του TikTok με το όνομα @selfdevelopment71 μοιράστηκε το ακόλουθο πρόβλημα, με το βίντεο των μόλις 7 δευτερολέπτων να γίνεται viral με πάνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια από ανθρώπους που προσπαθούσαν να βρουν τη λύση.

Το μαθηματικό πρόβλημα

Το βίντεο δείχνει ένα σύνολο αριθμών μέχρι το πέντε και τι ισούται με αυτούς. Ο στόχος του γρίφου είναι να ανακαλύψετε το μοτίβο και να βρείτε την απάντηση στον αριθμό έξι.

@selfdevelopment71

This is test you need to grow your IQ #braintests #braintestchallenge #braingameschallenge #braintest2 #iqtest #iq #BRAINTEASER #puzzle

♬ Night trouble by petit biscuit – Mike’s Kreativity🇳🇬

Σύμφωνα με το βίντεο: «ένα=τρία, δύο=τρία, τρία=πέντε, τέσσερα= τέσσερα και πέντε-τέσσερα. Το έξι=?».

Εσείς μπορείτε να το λύσετε; Πρέπει να χρησιμοποιήσετε κριτική σκέψη και όχι να επιστρατεύσετε τις γνώσεις σας στα μαθηματικά.

Θέλετε να μάθετε την απάντηση;

Εάν φτάσατε στο σημείο να διαβάσετε την απάντηση στο παραπάνω πρόβλημα, τότε είτε δεν καταφέρατε να το λύσετε είτε απλά θέλετε να επιβεβαιώσετε πως έχετε δίκιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποια όμως είναι η λύση; Η λύση είναι ότι έξι=τρία. Αυτό συμβαίνει επειδή η λέξη έξι έχει τρία γράμματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.