ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το νέο trend στο Tik Tok που υπόσχεται να σας χαρίσει τους πιο έντονους οργασμούς

Τι υποστηρίζει η ειδικός για την αποτελεσματικότητά του

Το νέο trend στο Tik Tok που υπόσχεται να σας χαρίσει τους πιο έντονους οργασμούς

Το Tik Tok μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν συζητάτε για σεξ, αλλά ίσως θα έπρεπε καθώς έπειτα από το trend που θέλει τις γυναίκες να φτάνουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια των κοιλιάκων, η νέα τάση στη δημοφιλή εφαρμογή παρουσιάζει έναν ακόμη τρόπο που θα προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση στις γυναίκες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στον λογαριασμό της @love.ria.nurse στο Tik Tok μία γυναίκα μπορεί να βιώσει τον απόλυτο οργασμό όταν, κατά τη διάρκεια της επαφής, το ταίρι της πιέσει το κάτω μέρος της κοιλιάς της. «Κατά αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται το σημείο G και από την απέξω πλευρά, άρα τα αποτελέσματα είναι καλύτερα», λέει. Το video έγινε viral με τα likes και τα σχόλια να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.

Αυτός δεν είναι ο μόνος λόγαριασμός στο Tik Tok που ισχυρίζεται ότι αυτό το κόλπο πετυχαίνει. Υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο στην πλατφόρμα που υποστηρίζουν πως αυτή η τεχνική έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Φυσικά, κανένα βίντεο δεν δείχνει πώς εφαρμόζεται η συγκεκριμένη τεχνική στην πράξη, αλλά η νοσοκόμα @love.ria.nurse, που έκανε και πρώτη τη σχετική ανάρτηση ξεκαθαρίζει πώς λειτουργεί η τεχνική.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, σύμφωνα με την ανάρτηση, η πίεση στο κάτω μέρος της κοιλιάς μπορεί να ενεργοποιήσει εξωτερικά το σημείο G της γυναίκας και εκείνη να βιώσει έναν πιο έντονο οργασμό.

@jillgearin

#stitch with @love.ria.nurse in fact, don’t touch me. Omicron is real

♬ original sound – JillGearin

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.