ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το πιο διάσημο μέντιουμ της Βρετανίας κάνει τις προβλέψεις του για το 2024

Ο Βρετανός μέντιουμ Κρεγκ Χάμιλτον Πάρκερ είναι βέβαιος πως το 2024 θα στιγματιστεί από την ιστορική συμμαχία της Κίνας με τη Ρωσία

Το πιο διάσημο μέντιουμ της Βρετανίας κάνει τις προβλέψεις του για το 2024

Ο Βρετανός μάντης Craig Hamilton-Parker, γνωστός και ως «Προφήτης της Αποκάλυψης», μοιράστηκε πρόσφατα μερικές νέες προβλέψεις για το τρέχον έτος. Το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι – πολλές από τις οποίες επαληθεύτηκαν με ανατριχιαστικό τρόπο.

Ο 69χρονος ισχυρίζεται ότι μπορεί να βλέπει το μέλλον και προέβλεψε σωστά μεγάλα γεγονότα, όπως η πανδημία του Covid-19, η ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ σε πρόεδρο των ΗΠΑ και ο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, τα οποία, όπως όλοι γνωρίζουμε, επαληθεύτηκαν.

Δυστυχώς, το διάσημο μέντιουμ, που έχει χαρακτηριστεί ως ο «νέος Νοστράδαμος», προέβλεψε μερικές ακόμη καταστροφές και κακοτυχίες που ενδέχεται να συμβούν το 2024 και ελπίζουμε να μην επαληθευθούν.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Youtube, εξήγησε ότι μέσα από τα οράματά του μπορεί να δει μελλοντικά γεγονότα, τα οποία, όπως λέει, περιλαμβάνουν παγκόσμιες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες και σεισμούς, και μια ανησυχητική «συμμαχία Ρωσίας-Κίνας».

«Είχα πει τότε ότι η ρωσική οικονομία θα καταρρεύσει τα επόμενα χρόνια και ότι ο Πούτιν θα έκανε μια συμφωνία για όπλα με την Κίνα, και δυστυχώς, αυτό έχει αρχίσει να συμβαίνει, ιδίως λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Το μόνο θετικό όραμα είναι ότι ο κόσμος θα βρει μια θεραπεία για τον καρκίνο μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες»:

Ο Craig υποστήριξε ότι το 2024 θα υπάρξουν επίσης πολλές φυσικές καταστροφές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου ενός ισχυρού σεισμού στην Αμερική και την Ιταλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Craig πρόσθεσε ότι βλέπει «μεγάλες πλημμύρες» που θα παραλύσουν το Λονδίνο και την Γερμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.