ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Το τεστ προσωπικότητας που θα σας αποκαλύψει τον μυστικό σας φόβο – Εσείς τι βλέπετε πρώτο; (φώτο)

Το μαχαίρι, το μήλο, την κάμπια ή την πεταλούδα;

Το τεστ προσωπικότητας που θα σας αποκαλύψει τον μυστικό σας φόβο – Εσείς τι βλέπετε πρώτο; (φώτο)

«Πανικό» στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ένα νέο τεστ προσωπικότητας, το οποίο υπόσχεται να αποκαλύψει τον μυστικό σας φόβο.

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά.

Το μαχαίρι, το μήλο, την κάμπια ή την πεταλούδα; τεστ προσωπικότητας

Το μαχαίρι

Αν είδατε πρώτα το μαχαίρι, τότε ο μεγαλύτερος φόβος σας δεν σχετίζεται με τη βία, αλλά με μία ανίατη ασθένεια. Φοβάστε μήπως κολλήσετε μια θανατηφόρα ασθένεια ή κάποιος που αγαπάτε προβληθεί από μια τέτοια ασθένεια.

Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να φροντίζετε την υγεία σας, ο κίνδυνος έρχεται στο να αφήσετε τις ανησυχίες για την ασθένεια να σας ελέγξουν και να σας κυριεύσουν.

Δυστυχώς, δεν έχουμε τον έλεγχο όλων όσων μας συμβαίνουν. Αυτό είναι που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα, αλλά ναι, είναι επίσης αυτό που την κάνει τρομακτική.

Η κάμπια

Αν είδατε πρώτα την κάμπια όταν κοιτάξατε την εικόνα, σημαίνει ότι έχετε έναν βαθύ και σοβαρό φόβο για τα φαντάσματα και το υπερφυσικό.

Μπορεί αυτός ο φόβος να μην είναι ένας φόβος που λέτε δημοσίως, αλλά είναι ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού σας.

Μπορεί να είχατε πάντα αυτόν τον φόβο ή μπορεί να τον αναπτύξατε αργότερα στη ζωή σας, αλλά είναι ισχυρός, ακόμη κι αν δεν έχετε λογικό λόγο για να αισθάνεστε έτσι.

Είναι φυσικό να φοβόμαστε τα πράγματα που δεν γνωρίζουμε, και τα φαντάσματα που αντιπροσωπεύουν τον θάνατο και ό,τι έρχεται έπειτα από αυτόν είναι όσο πιο άγνωστο γίνεται. Μπορείτε να βρείτε παρηγοριά γνωρίζοντας ότι αμέτρητοι άλλοι μοιράζονται επίσης αυτόν τον φόβο.

Η πεταλούδα

Αν είδατε πρώτα την πεταλούδα, ο μεγαλύτερος κρυφός σας φόβος είναι η απόρριψη ή η προδοσία.

Πιθανότατα είστε άριστοι στο να κρύβετε αυτόν τον φόβο. Αγαπάτε βαθιά τους φίλους και τους ερωτικούς συντρόφους σας, ακόμα και τα μέλη της οικογένειάς σας, αλλά έχετε πάντα ένα άγρυπνο μάτι, επιφυλακτικό μήπως κάνουν το χειρότερο πράγμα που μπορεί να φανταστεί κανείς και παραβιάσουν την εμπιστοσύνη σας.

Η εμπιστοσύνη στους άλλους ανθρώπους δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά είναι απαραίτητη για τη δημιουργία οικειότητας.

Αν θέλετε να έχετε πραγματικά ουσιαστικές σχέσεις που να αντέχουν στο χρόνο, θα πρέπει να κάνετε το «άλμα» και να αρχίσετε να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Το μήλο

Αν είδατε πρώτα το μήλο, τότε ο μεγαλύτερος υποσυνείδητος φόβος σας είναι ο θάνατος. Ο φόβος του θανάτου είναι δύσκολο να εκλογικευτεί, επειδή ο θάνατος είναι τρομακτικός. Είναι το απόλυτο άγνωστο, ωστόσο είναι τόσο σίγουρο όσο και οι φόροι, όπως λέει και το ρητό.

Ωστόσο, αν κολλήσετε στον φόβο του θανάτου, οι πιθανότητες είναι ότι θα αρχίσετε να χάνετε όλες τις χαρές που υπάρχουν όταν είστε ζωντανοί.

Ο καλύτερος τρόπος για να νικήσετε τον φόβο του θανάτου είναι να θυμάστε ότι ο θάνατος είναι ένα φυσικό μέρος της ζωής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σίγουρα, η ιδέα του να μην ξέρετε τι έρχεται μετά είναι τρομακτική, αλλά δεδομένου ότι η ύλη δεν μπορεί ούτε να δημιουργηθεί ούτε να καταστραφεί, είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι με κάποιο τρόπο, υπάρχει ένα κομμάτι όλων μας που εγγυάται ότι θα συνεχίσει να ζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.