ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Το τεστ προσωπικότητας που υπόσχεται να σας αποκαλύψει τι είδους φίλος είστε (φώτο)

Εσείς τι είδατε πρώτο, τον δράκο, τον στρατιώτη, ή το πρόσωπο του άνδρα;

Το τεστ προσωπικότητας που υπόσχεται να σας αποκαλύψει τι είδους φίλος είστε (φώτο)

«Χαμό» στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ένα τεστ προσωπικότητας το οποίο υπόσχεται να αποκαλύψει τι είδους φίλος είστε.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά.

Τι βλέπετε; Τον δράκο, τον στρατιώτη, ή το πρόσωπο του άνδρα; Τεστ προσωπικότητας, οπτική ψευδαίσθηση

Ο δράκος

Αν είδατε πρώτα τον κόκκινο δράκο, τότε είστε ένας πιστός φίλος. Αν ποτέ χρειαστεί να προστατέψετε τους φίλους σας ή γίνετε μάρτυρες κάποιου που τους κακομεταχειρίζεται, είστε πάντα οι πρώτοι που θα αναλάβετε δράση.

Αλλά μερικές φορές, η ιδιοσυγκρασία σας μπορεί να μπει εμπόδιο στο να διορθώσετε τα πράγματα και να καταλήξετε να επιδεινώσετε μια κατάσταση.

Ο στρατιώτης

Αν παρατηρήσατε πρώτα τον στρατιώτη, τότε είστε ο τύπος του φίλου που πάντα καλύπτει τα φιλαράκια του. Στέκεστε στο πλευρό των κοντινών σας ανθρώπων, ανεξαρτήτως των συνθηκών.

Παρόλο που τα λόγια παρηγοριάς μπορεί να μην είναι το φόρτε σας ή ακόμα και το να μπείτε σε έναν καβγά μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο, όταν πρόκειται να σταθείτε στο πλευρό ενός φίλου, είστε πάντα εκεί. Άλλωστε, όλοι οι φίλοι σας σας αγαπούν και σας εκτιμούν, καθώς και τις απόψεις σας. Γι’ αυτό μην διστάσετε να μιλήσετε με την καρδιά σας.

Tο πρόσωπο του άνδρα

Αν αυτό που τράβηξε πρώτα την προσοχή σας ήταν το πρόσωπο ενός άνδρα που φοράει ένα καπέλο, τότε είστε ο φίλος της παρέας που πάντα σώζει την κατάσταση με το χιούμορ του.

Όσο σοβαρή κι αν είναι η κατάσταση, είστε σίγουρα κάποιος που ξέρει πώς να προκαλεί το χαμόγελο των φίλων σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνετε τα πράγματα στα σοβαρά, αλλά χρειάζεται να συγκρατείτε τα αστεία μερικές φορές για να μην προσβάλλετε κάποιον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.