Το «θαυματουργό» κόλπο με την ηλεκτρική σκούπα για να αρωματίσετε το σπίτι σας

Μια απλή κίνηση αρκεί

Το «θαυματουργό» κόλπο με την ηλεκτρική σκούπα για να αρωματίσετε το σπίτι σας

Όλοι θα επιθυμούσαν το σπίτι τους να μυρίζει πιο όμορφα όλη την ημέρα. Αλλά δεν γίνεται να έχουμε συνέχεια αρωματικά κεριά, ή αρωματικά χώρου για να μυρίζει το σπίτι μας καλύτερα. Ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος να το πετύχετε, όσο κάνετε τις δουλειές του σπιτιού.

Ο τρόπος αυτός ώστε να αρωματιστεί όλο το σπίτι, μπορεί να γίνει ενώ το καθαρίζετε με την ηλεκτρική σκούπα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε μέσα στον σάκο της σκούπας τα υλικά που πρέπει και να αρχίσετε να καθαρίζετε με απίθανα αποτελέσματα.

Μπορείτε λοιπόν να τον γεμίσετε με βαμβάκι, το οποίο θα το έχετε πρώτα βουτήξει στο αγαπημένο σας άρωμα ή σε κάποιο αιθέριο έλαιο, όπως λεβάντα ή μέντα κ.α. Επίσης μπορείτε να τον γεμίσετε, με ποτ πουρί, στικ κανέλας και τριμμένο μοσχοκάρυδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε να κάνετε και κάτι ακόμα. Πριν σκουπίσετε το χαλί σας, ψεκάστε το με μαγειρική σόδα, κάτι που θα διώξει τις μυρωδιές αλλά θα σκοτώσει και τα ακάρεα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.