Το ζευγάρι που έκανε επιχείρηση τις ερωτικές του επαφές – 15.000 άνθρωποι πληρώνουν για να τις δούνε

Βιντεοσκοπούν τις προσωπικές τους στιγμές

Το ζευγάρι που έκανε επιχείρηση τις ερωτικές του επαφές – 15.000 άνθρωποι πληρώνουν για να τις δούνε

Το 2018 έγινε μια μεγάλη έρευνα στις ΗΠΑ που έδειξε ότι τα ζευγάρια κάνουν 9 φορές το μήνα σeξ, κατά μέσο όρο. Ένα ζευγάρι όμως στην Αμερική χρησιμοποιεί τον αριθμό 9 για να γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό. Μια περίεργη ιστορία που όμως έχει 15.000 πιστούς θαυμαστές…

Ο 23χρονος Tyler Thompson διατηρεί σχέση με την 19χρονη Erin Sanaghan και βλέπουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να αυξάνεται κατά 6.000 δολάρια κάθε μήνα, αφού οι followers τους πληρώνουν στο OnlyFans για να τους δούνε να έρχονται πιο κοντά…

Ο Tyler εργάζεται σαν οικοδόμος, ενώ η Erin φροντίζει παιδάκια με αυτισμό. Έχουν κανονικές δουλειές όμως αποφάσισαν να μαζέψουν γρήγορα λεφτά για ένα καλύτερο μέλλον. Έτσι βιντεοσκόπησαν στην αρχή δοκιμαστικά τις προσωπικές τους στιγμές και όταν είδαν την ανταπόκριση του κοινού, αποφάσισαν να το κάνουν πιο επαγγελματικά.

Κάθε μήνα, 9 φορές συνολικά δείχνουν στους followers τους τις ερωtικές τους επαφές και πέρσι είδαν 70.000 δολάρια στο κοινό τους λογαριασμό.

Υποστηρίζουν πως εκτός από το χρηματικό ώφελος, η σχέση τους είναι καλύτερα από ποτέ, καθώς νιώθουν μεγαλύτερη έλξη ο ένας για τον άλλο από πριν.

«Περνάμε τα βράδια μας βιντεοσκοπώντας τις πράξεις μας για να έχουμε έτοιμο υλικό» δήλωσε ο Thompson. «Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και η αλήθεια είναι ότι το σeξ γίνεται όλο και καλύτερο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.