«Τρομάζει» η γυναίκα με τα τεράστια χείλη – Δηλώνει εθισμένη στις πλαστικές (φωτο)

Δεν θέλει να σταματήσει

«Τρομάζει» η γυναίκα με τα τεράστια χείλη – Δηλώνει εθισμένη στις πλαστικές (φωτο)

Μια γυναίκα που λέει ότι έχει τα «μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο» προσπαθεί να σπάσει ένα νέο ρεκόρ.

Αυτή τη φορά με το πιγούνι της – παρά την προειδοποίηση του γιατρού της ότι οποιαδήποτε άλλη αισθητική επέμβαση θα μπορούσε να αποβεί «μοιραία». Η 25χρονη Andrea Ivanova έχει υποβληθεί σε 32 επεμβάσεις στο στόμα της, το οποίο έχει κοστίσει το ιλιγγιώδες ποσό των 8.000 λιρών, στην προσπάθειά της να μοιάζει με κούκλα Bratz.

Η influencer του Instagram γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της τον περασμένο μήνα προσθέτοντας λίγη γέμιση στο σαγόνι και στο πιγούνι. Τώρα, η πρόσφατη αισθητική της θεραπεία της χάρισε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για να κυνηγήσει – τον τίτλο του «πιο επιμηκυμένου και μυτερού πιγουνιού στον κόσμο».

«Αγαπώ τα χείλη μου και θέλω αυτό το νέο ρεκόρ», δήλωσε η Andrea, από τη Σόφια της Βουλγαρίας. «Είχα τα γενέθλιά μου τον περασμένο μήνα και τα γιόρτασα με γεμίσματα σαγονιού. Όσο το κάνω αυτό, φυσικά και θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τα χείλη μου».

Για να πετύχει τον νέο της στόχο, η Andrea λέει ότι κάνει ενέσεις υαλουρονικού οξέος κάθε δύο εβδομάδες. Και δεν σταματά εκεί, καθώς θα διατηρεί και τα τεράστια χείλη της με μηνιαίες ενέσεις επίσης.

Η Andrea ξεκίνησε το ταξίδι της τροποποίησης του σώματός της το 2018 και από τότε δεν έχει κοιτάξει πίσω. Με κάθε ένεση να κοστίζει 250 λίρες, έχει ξοδέψει περίπου 8.000 λίρες μόνο για τα χείλη της.

Προηγουμένως είχε ορκιστεί ότι τίποτα δεν θα την εμποδίσει από το να υπερμεγεθύνει ακόμη περισσότερο τα χείλη της, αν και είναι ήδη τόσο τεράστια που σχεδόν φράζουν τα ρουθούνια της.

Οι προειδοποιήσεις του γιατρού της

Ο γιατρός της την έχει προειδοποιήσει προηγουμένως να προσέχει τυχόν πόνο στο στόμα της, καθώς οι μελλοντικές επεμβάσεις θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι «μοιραίες».

Παρά τους κινδύνους και τις επιπλοκές που συνεπάγεται η ύπαρξη τεράστιων χειλιών, η ίδια επιμένει ότι δεν μπορεί να χορτάσει τα «τσιμπήματα».

Η Andrea ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο γιατρός μου είπε ότι νομίζει πως το παρακάνω πάλι με τα fillers στο πιγούνι μου. Αλλά το είπε αυτό και για τα χείλη μου. Είμαι αποφασισμένη για περισσότερα, γιατί νομίζω ότι πρέπει να επιμηκύνω και να “οξύνω” το πιγούνι μου. Θέλω τόσο πολύ αυτό το ρεκόρ, που είμαι διατεθειμένη να παλέψω για αυτό. Έχω φτάσει τόσο μακριά και δεν μπορώ καν να σκεφτώ πόσα έχω ξοδέψει. Έχουν γίνει πάρα πολλές ενέσεις και θα έρθουν κι άλλες».

Η πρώην φοιτήτρια Φιλοσοφίας έχει μάλιστα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αυξήσει το μέγεθος του στήθους της, από 75C σε 75E cup.

Οι αλλαγές αυτές όχι μόνο έχουν ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά έχουν χαρίσει στην Andrea θαυμαστές στο Instagram, καθώς οι χρήστες σχολιάζουν συχνά τη μοναδική της εμφάνιση.

Ωστόσο, κάποιοι συνεχίζουν να τρολάρουν την Andrea. Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε: «Φτιάξτε τα φρύδια σου, κάν’ τα μεγαλύτερα και εκφραστικότερα, μείωσε το μέγεθος των χειλιών σου γιατί μοιάζεις με κλόουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιος άλλος είπε: «Και αυτά τα σχόλια ότι φαίνεται όμορφη… ο κόσμος έχει τρελαθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.