ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος-Ιωάννα Σιαμπάνη: Λαμπερή βάφτιση του γιου τους με νονό τον Ν.Οικονομόπουλο (φωτό)

Εκλεκτοί καλεσμένοι στο πλευρό τους

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος-Ιωάννα Σιαμπάνη: Λαμπερή βάφτιση του γιου τους με νονό τον Ν.Οικονομόπουλο (φωτό)

Ο μικρούλης γιος της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου βαφτίστηκε το βράδυ της Κυριακή 4/6, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Πήρε το όνομα Φώτης, ένα πολύ ιερό όνομα για τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, καθώς είναι το όνομα του πατέρα του, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από δύο χρόνια.

Ο μικρός Φώτης έχει διάσημο νονό, αφού το λάδι τού έβαλε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση του ζευγαριού να εξελίξουν τη φιλία τους σε κουμπαριά.

5618455

6739809

6867624

7482274

7057791

7191110

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.