ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Οι καλλιτέχνες που δεν δέχτηκαν να τραγουδήσουν στη στέψη του

Μερικοί από τους διασημότερους τραγουδιστές, αρνήθηκαν να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Οι καλλιτέχνες που δεν δέχτηκαν να τραγουδήσουν στη στέψη του

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ είναι ένα από τα γεγονότα της χρονιάς για τους Βρετανούς, ωστόσο, κάποιοι καλλιτέχνες αρνήθηκαν να δώσουν το «παρών».

Μερικοί από τους διασημότερους τραγουδιστές, αρνήθηκαν να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις και να τραγουδήσουν.

«Ο βασιλιάς πρότεινε κάποια ονόματα και η Αντέλ και ο Σίραν ήταν σε αυτή τη λίστα. Θα ήθελε πολύ να είναι μέρος της συναυλίας», είπε ένας από τους διοργανωτές.

Ωστόσο, τόσο ο Σίραν όσο και η Αντέλ αρνήθηκαν την επίσημη πρόταση του Παλατιού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Εντ Σίραν θα βρίσκεται στο Τέξας για συναυλίες εκείνη την περίοδο και δεν μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά του, ενώ η Adele απέρριψε την πρόταση χωρίς δικαιολογία. Δεν έχει κάτι προγραμματισμένο για τις 7 Μαίου ενώ δεν θα δώσει καμιά συναυλία μετά τις 25 Μαρτίου».

Προσκλήσεις σε Έλτον Τζον και Spice Girls

Ο Έλτον Τζον, ο οποίος υπήρξε επιστήθιος φίλος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και είχε συγκινήσει όλους όταν τραγούδησε στην κηδεία της, έχει επίσης προσκληθεί.

Οι Spice Girls με τις Βικτόρια Μπέκαμ, Mel C, Mel B, Τζέρι Χόρνερ και Έμα Μπάντον δέχτηκαν επίσης πρόταση από το Παλάτι. Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι οι Take That και η Κάιλι Μινόνγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.