ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και αφήνει ελάχιστα στη φαντασία!

Έχει τον τρόπο να σαγηνεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram...

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και αφήνει ελάχιστα στη φαντασία!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν βρήκε μόνο τον έρωτα στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα, αλλά έχει αυξήσει κατά πολύ στα social media τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αγαπάει πολύ να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα μέσα από τα social media από τις διακοπές και την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ δεν είναι λίγες οι δημοσιεύσεις που προκαλούν… ταραχή και αναστάτωση σε όποιον τις παρακολουθεί!

Κάτι τέτοιο λοιπόν έπραξε η κούκλα πρώην παίκτρια του Survivor, το βράδυ του Σαββάτου, όταν και θέλησε να δημοσιεύσει τα πιο… δροσερά της παιχνίδια στο νερό όπου με το μικροσκοπικό της μαύρο μπικίνι απογειώνει τον υδράργυρο του διαδικτύου! Όπως διακρίνουμε, μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνει το νερό και εκείνο την Βρισηίδα!

Επίσης δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές ξεχωριστές στιγμές με τον καλό της.

«Ισορροπία είναι να συνεχίζεις να ποθείς αυτό που ήδη κατέχεις…» έγραψε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου στη λεζάντα με την οποία επέλεξε να συνοδεύσει τη δημοσίευση.

Σε αυτήν βλέπουμε την ίδια να βρίσκεται πάνω στα πόδια του Σπύρου Μαρτίκα, στην παραλία, σε μια… ανορθόδοξη ομολογουμένως στάση!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.