ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χ.Χέφνερ: «Οι ερωτικές μας επαφές ήταν περίεργες και ρομποτικές» λέει η χήρα του ιδρυτή του Playboy 

«Σαν ο Χεφ να έκανε απλώς τις κινήσεις του για κάτι που κάποτε ήταν διασκεδαστικό και σέξι»

Χ.Χέφνερ: «Οι ερωτικές μας επαφές ήταν περίεργες και ρομποτικές» λέει η χήρα του ιδρυτή του Playboy 

H Kρίσταλ Χέφνερ, περιγράφει στα απομνημονεύματα για τη ζωή της, «Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself» την ερωτική της ζωή με τον εκλιπόντα Χιου Χέφνερ.

Η Κρίσταλ Χάρις (όπως είναι το αρχικό της όνομα), που σήμερα είναι 37 ετών, μίλησε στο PEOPLE για τον κόσμο του Playboy στον οποίο μπήκε όταν ήταν μόλις 21 ετών και την οποία ο Χέφνερ ξεπερνούσε κατά 60 ολόκληρα χρόνια.

Η αυτοκρατορία του Playboy ήταν στα τελευταία της όταν η τρίτη και τελευταία σύζυγος του Χέφνερ εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2008 και η Κρίσταλ ήταν εκεί όταν ισοπέδωσαν την έπαυλη λίγο μετά την τελευταία πνοή του Χέφνερ το 2017 σε ηλικία 91 ετών.

Η πρώτη φορά που η Kρίσταλ γνώρισε τον Χιου ήταν όταν παρευρέθηκε σε ένα πάρτι Χαλογουίν στην έπαυλη του Λος Άντζελες και γρήγορα της πρότειναν να ανέβει στο υπνοδωμάτιο για ομαδικό σεξ με τον ιδιοκτήτη της έπαυλης.

Δεν υπήρξε κανένα φιλί, ρομαντισμός ή συναισθηματική οικειότητα σε εκείνη την κρεβατοκάμαρα ούτε την πρώτη νύχτα ούτε τα επόμενα βράδια, κατά τη διάρκεια της 9ετους σχέσης της Κρίσταλ με τον Χέφνερ.

«Αυτή ήταν μια καλά οργανωμένη και καλά εξασκημένη ακολουθία γεγονότων. Μία που πήγαινε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάθε φορά», ανέφερε η Κρίσταλ. «Μάζευα κάποια κορίτσια από το πάρτι και τα έφερνα επάνω. Αλλάζαμε στη στολή για τη δουλειά: μεταξωτές πιτζάμες. Το σβήσιμο των φώτων. Η μουσική. Το πορνό. Το μοίρασμα της κατσαρόλας. Και μετά το σεξ».

Ακόμη και εκείνη την πρώτη νύχτα, η Κρίσταλ λέει ότι το σεξ ήταν «περίεργο και ρομποτικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σαν ο Χεφ να έκανε απλώς τις κινήσεις του για κάτι που κάποτε ήταν διασκεδαστικό και σέξι», είπε. «Ή ίσως δεν ήταν ποτέ διασκεδαστικό και σέξι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.