ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Ζαμπούνης: «Ο Κάρολος αλλάζει οκτώ κοστούμια την ημέρα»

Τι αποκάλυψε για τη γνωριμία τους

Χ.Ζαμπούνης: «Ο Κάρολος αλλάζει οκτώ κοστούμια την ημέρα»

Για τη συνάντησή του με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ της Βρετανίας αλλά και τις πρώτες μέρες του στον θρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε την ανάρτηση για τον Κάρολο που έγινε viral και έγραφε ότι ο 73χρονος βρίσκει δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή του και επισήμανε πως όλοι νομίζουν πως οι πρίγκιπες δεν κάνουν τίποτα στη ζωή τους. Ο Κάρολος είναι επικεφαλής εκατοντάδων φιλανθρωπικών οργανώσεων, με έναν από αυτούς να είναι και οι «Φίλοι του Αγίου Όρους».

Για την έως τώρα δράση του Καρόλου δήλωσε ότι αλλάζει κοστούμι 8 φορές την ημέρα, γιατί αντιπροσωπεύει το Στέμμα και έχει πολύ πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Συνεχίζοντας ανέφερε πως «η εικόνα των αδερφών μαζί, είναι η αντιπροσώπευσις του Στέμματος» ενώ για τη συμφιλίωση του Ουίλιαμ και του Χάρι, την χαρακτήρισε «πρώτη επιτυχία» του Καρόλου, ενώ δεύτερη επιτυχία ήταν η ομιλία του καθώς «κανείς δεν περίμενε ότι θα μιλήσει με αυτόν τον τόνο, τον σοβαρό και τον μεστό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χρήστος Ζαμπούνης αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Κάρολο. «Την πρώτη φορά που τον είδα ήταν στη βάπτιση της Μαρίας-Ολυμπίας στην Κωνσταντινούπολη, ήταν νονός, πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και στη συνέχεια σε όλες τις εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας» περιγράφει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.