ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Το βίντεο που δείχνει ότι τόσα χρόνια το στολίζατε λάθος

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να κρεμάτε τις μπάλες

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Το βίντεο που δείχνει ότι τόσα χρόνια το στολίζατε λάθος

Μία γυναίκα ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο, επιδεικνύοντας τον «σωστό» σύμφωνα με αυτήν τρόπο, να κρεμάσετε στολίδια στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, ισχυριζόμενη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων το κάνει λάθος.

Το κλιπ διάρκειας 11 δευτερολέπτων κοινοποιήθηκε από μια γυναίκα TikToker από τη Φλόριντα, τη @sunshinethedoggo και έλαβε γρήγορα πάνω από 42.000 likes καθώς και εκατοντάδες σχόλια.

Αντί να κρεμάσετε τα στολίδια μεμονωμένα, το κόλπο περιλαμβάνει το δέσιμο τους σε ομάδες των τεσσάρων ή πέντε προτού στερεωθούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η γυναίκα συνιστά τη χρήση ενός καθαριστικού πίπας ή ενός εύκαμπτου σύρματος για τη σύνδεση στολιδιών διαφόρων μεγεθών, υποστηρίζοντας ότι «φαίνεται πολύ καλύτερα» να κρέμονται από τα κλαδιά.

Η νέα της τεχνική έχει προκαλέσει σάλο στα social. Ενώ ένας επαίνεσε τη μέθοδο γράφοντας: «Αυτό είναι τέλειο!!!», ένα άλλο άτομο εξήγησε: «Το δέντρο μου είναι γεμάτο αναμνήσεις. Στολίδια από διακοπές, ή ειδικές περιστάσεις. Δεν είναι θέμα αισθητικής».

Ο τρόπος που προτείνει η TikToker για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Το βίντεο του TikTok, με τίτλο Ornament Hack For Your Christmas Tree, ξεκινά με τις λέξεις «Κοινά λάθη».

Στη συνέχεια εμφανίζεται η συμβουλή «Μην κρεμάτε τα στολίδια σας έτσι μαζί με μια εικόνα ενός μόνο ιριδίζοντος στολιδιού που κρέμεται από ένα δέντρο. Αντ’ αυτού, κάντε αυτό: Ομαδοποιήστε πολλά στολίδια σε ένα κομμάτι καθαριστικού σωλήνων», συνεχίζει, καθώς δένει τα μπιχλιμπίδια μεταξύ τους για να δημιουργήσει ένα σύμπλεγμα.

Η γυναίκα τοποθετεί το μεγαλύτερο στολίδι στο κέντρο, με μικρότερα εκατέρωθεν, που ενσωματώνουν λευκές, ασημί και χρυσές αποχρώσεις.

Στη συνέχεια, ασφαλίζει τη θηλιά δένοντας το καθαριστικό σωλήνων στην κορυφή πριν το τοποθετήσει σε ένα κλαδί δέντρου, υποστηρίζοντας ότι «φαίνεται πολύ καλύτερο».

Το τελικό προϊόν φαίνεται να δημιουργεί μια πιο γεμάτη εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

@sunshinethedoggo

Ornament clusters are the way to go! #christmastree #christmas2023

♬ original sound – Mariah Carey

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.