ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπάλληλος των McDonald’s αποκαλύπτει το κορυφαίο μυστικό με τις κοτομπουκιές (βίντεο)

Πόσες πρέπει να παίρνουμε

Υπάλληλος των McDonald’s αποκαλύπτει το κορυφαίο μυστικό με τις κοτομπουκιές (βίντεο)

Ένας υπάλληλος των Mcdonalds μοιράστηκε με τον κόσμο ένα μυστικό το οποίο έχει να κάνει με το πόσες κοτομπουκιές θα πρέπει να παίρνει ένας πελάτης και γιατί.

Ο εργαζόμενος με ένα βίντεο στο TikTok τόνισε ότι ο πελάτης πρέπει να παραγγέλνει πάντα γεύμα με 20 κοτομπουκιές και ποτέ λιγότερες.

Εξήγησε ότι όσο πιο πολλές κοτομπουκιές παραγγείλει τόσο πιο φρέσκες θα είναι, διότι αν είναι λιγότερες, το προσωπικό της κουζίνας μπορεί να του σερβίρει από αυτές που έχουν περισσέψει. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι ψημένες εκείνη την ώρα, άρα δεν θα είναι τόσο φρέσκες και τραγανές.

Στο βίντεο, ο υπάλληλος βγάζει ένα τηγάνι με 20 κοτομπουκιές, οι οποίες είναι φρεσκομαγειρεμένες. Αν κάποιος παραγγείλει δέκα, τότε ο επόμενος πελάτης μπορεί να δει στο πιάτο του κοτομπουκιές από αυτές που περίσσεψαν από την προηγούμενη μερίδα.

Το βίντεο έχει περισσότερες από 600.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια. «Δεν είναι περίεργο που όταν πήρα 10 κομμάτια δεν ήταν τόσο τραγανά όσο όταν έπαιρνα 20», σχολίασε κάποιος.

@nicaraguanjesus You’re welcome #fyp#foryou ♬ Kroll Show Spotted Ox Hostel – Comedy Central
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.