Grey’s Anatomy: Ο νέος ρόλος της Ellen Pompeo – Σε πόσα επεισόδια θα εμφανιστεί

Η Ε.Πομπέο είναι από τα  αρχικά μέλη του καστ

Grey’s Anatomy: Ο νέος ρόλος της Ellen Pompeo – Σε πόσα επεισόδια θα εμφανιστεί

Μόνο σε 8 επεισόδια του νέου κύκλου του «Grey’s Anatomy» θα εμφανιστεί η πρωταγωνίστρια της της μακροβιότερης ιατρικής τηλεοπτικής σειράς στην ιστορία της Αμερικής Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo), καθώς επιστρέφει στις 6 Οκτωβρίου.

Ο λόγος είναι η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει σε σενάριο της Κέιτ Ρόμπινς. Είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας περίπλοκης υιοθεσίας του 2010 και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Για να αναπληρωθεί το κενό της «Δρ Μέρεντιθ Γκρέι» στο νοσοκομείο Grey Sloan Memorial Hospital στο Σιάτλ θα υπάρξουν νέες αφίξεις όπως οι: Αλέξις Φλόιντ (Alexis Floyd), Νίκο Τέρο (Niko Terho) και Χάρι Σουμ Τζούνιορ (Harry Shum Jr.)

Ωστόσο, η αγαπημένη χειρουργός του Grey’s Anatomy θα διατηρήσει τους παράλληλους ρόλους της ως εκτελεστικός παραγωγός και αφηγήτρια, στη σειρά του ΑBC, σύμφωνα με το Deadline Hollywood.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι η Πομπέο είναι από τα  αρχικά μέλη του καστ που συμμετέχουν ακόμη στη σειρά μαζί με την Τσάντρα Ουίλσον (Chandra Wilson) και τον Τζέιμς Πίκενς Τζούνιορ (James Pickens Jr.). Τo πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 2005.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.