
Ο Γρηγόρης Βαλτινός παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη την Κυριακή (02/11), στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού στον ΑΝΤ1.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, αφενός για τους… followers που ενδεχομένως να κρίνουν πια τη δουλειά ενός ηθοποιού και αφετέρου για τη διαχείριση στην απώλεια της μητέρας του.
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:
«Έχουμε δει τον τελευταίο καιρό να παίρνουν ρόλους ανάλογα με τους followers που έχει ο καθένας» σχολίασε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ για να αποκριθεί ο Γρηγόρης Βαλτινός πως «αυτό δεν συμβαίνει, δεν το δέχομαι.
Κανένας από τους σοβαρούς σκηνοθέτες και παραγωγούς δεν κοιτάζει τους followers για να πάρει έναν ηθοποιό».
«Όταν πέθανε η μητέρα μου, δυστυχώς ήμουν σε περιοδεία εκτός Αθηνών.
Πέθανε απόγευμα αλλά μου το είπαν βράδυ, μετά από την παράσταση για να μπορέσω να παίξω.
Την άλλη μέρα πήρα το αεροπλάνο, ήρθα, έκανα την κηδεία και ξαναέφυγα γιατί είχα πάλι παράσταση και ήταν πουλημένα όλα τα εισιτήρια.
Ναι, “γέλα παλιάτσο”. Συμβαίνει αυτό. Δεν μπορείς να ζήσεις το πένθος σου, πρέπει να το ζεις παράλληλα με την τέχνη σου.
Ο ηθοποιός όμως είναι διαστροφικό ον και μπορεί αυτό το πράγμα να του γίνει καύσιμο επάνω στη σκηνή», εκμυστηρεύτηκε, εν συνεχεία, ο Γρηγόρης Βαλτινός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη, την Κυριακή, στον ΑΝΤ1.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.