ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η 57χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ποζάρει με μπικίνι και μας «τρελαίνει» με τις αναλογίες της (βίντεο)

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, το βίντεό της ξεπέρασε το μισό εκατ. likes

Η 57χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ποζάρει με μπικίνι και μας «τρελαίνει» με τις αναλογίες της (βίντεο)

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ για ακόμη μια φορά «έκλεψε» τις εντυπώσεις, καθώς φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στο Instagram.

Οι ακόλουθοί της στο έχουν συνηθίσει να βλέπουν το σέξι περιεχόμενο που αναρτά ανά διαστήματα η ηθοποιός και για ακόμα μία φορά, δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους στα σχόλια κάτω από τη νέα της δημοσίευση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι με αλυσίδα.

Το εντυπωσιακό κορμί της σε συνδυασμό με τις σέξι κινήσεις της φυσικά, τράβηξαν την προσοχή του κοινού και το μαγιό που ήθελε να διαφημίσει η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ πέρασε μάλλον απαρατήρητο.

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, το βίντεό της ξεπέρασε το μισό εκατ. likes.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.