Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό – Ποια ζώδια ευνοούνται

Ποια ζώδια θα δουν την επαγγελματική και ερωτική ζωή τους να βελτιώνεται;

Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό – Ποια ζώδια ευνοούνται

Στον Ζυγό περνά από σήμερα και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου η Αφροδίτη.

Ως κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου έρχεται και θα προσφέρει εύνοια στις διαπροσωπικές σχέσεις και ηρεμία, ενώ όλο και περισσότερο θα εστιάζουμε στην όμορφη πλευρά της ζωής.

Κριός

Από τις πρώτες ημέρες στον Ζυγό η Αφροδίτη σάς δείχνει το καλό της πρόσωπο. Σε συνδυασμό με την επιρροή της Νέας Σελήνης (στις 26/9) αυτή η περίοδος υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις σε και καλές συνεργασίες. Παράλληλα, έντονη κινητικότητα παρατηρείται και στον ερωτικό τομέα, αρκεί να δείξετε σύνεση και ενσυναίσθηση.

Δίδυμοι

Μπορεί τον Σεπτέμβριο να στερηθήκατε τις αγαπημένες σας εξόδους, εκδρομές και κοινωνικές επαφές με την Αφροδίτη στον Ζυγό, όμως, ήρθε η ώρα να αναπληρώσετε. Μια πολύ καλή συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και ένα δυνατό φλερτ προβλέπονται, ανεβάζοντας τη διάθεσή σας στο ζενίθ.

Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήρθε η ώρα να λάμψετε. Μετά τις δυσκολίες που περάσατε, πλέον πιστεύετε στον εαυτό σας και προχωράτε μπροστά. Μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος ξεκινά με μια νέα σχέση να μην αποκλείεται. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις σκέψεις σας να σας κατακλύσουν και θα καταφέρετε πολλά και στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.