Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Η Αίθρα Λυκουρέζου μιλάει για τη μάχη της με τα ναρκώτικα: «Είχα φτάσει πάτο τελείως»

Όπως αποκάλυψε, η εξάρτησή της από τα ναρκωτικά ξεκίνησε σε ηλικία 15 ετών και διήρκεσε 10 χρόνια

Η Αίθρα Λυκουρέζου μιλάει για τη μάχη της με τα ναρκώτικα: «Είχα φτάσει πάτο τελείως»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη η Αίθρα Λυκουρέζου, η οποία μίλησε για την προσωπική της μάχη με τις εξαρτήσεις, την επίδραση που είχαν στη ζωή της και την αντίδρασή της μετά τον θάνατο της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη.

«Δεν ξέρω αν ήταν καλή η ελευθερία από μικρή ηλικία. Για εμένα όλα αυτά που πέρασα, η σκοτεινιά, τα ναρκωτικά, κτλ, με δυναμώσανε μετά που θεραπεύτηκα. Ό,τι μου έχει συμβεί το πήρα σαν πέτρα, σαν σκαλί για να ανεβαίνω, δεν με χτύπησε, δεν με έριξε να ισοπεδώσει τελείως κάτι», είπε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Όπως αποκάλυψε, η εξάρτησή της από τα ναρκωτικά ξεκίνησε σε ηλικία 15 ετών και διήρκεσε 10 χρόνια.

«Είχα φτάσει πάτο τελείως. Μόνος σου το κάνεις αυτό, όποιος θέλει να απεξαρτηθεί, το κάνει μόνος του. Δεν υπάρχει ένα χέρι που σε βοηθάει συνέχεια», παραδέχθηκε.

Αναφερόμενη στην απώλεια της μητέρας της, τόνισε: «Ήμουν με νερό, νερό και μόνο νερό, ούτε χάπι για ηρεμιστικό. Το μόνο που έκανα ήταν να καπνίσω τα τσιγάρα της μάνας μου, αυτό. Δεν ήθελα να μπω σε αυτό το μονοπάτι ξανά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.