Η ανάρτηση του Βιν Ντίζελ για τα 9 χρόνια από τον θάνατο του Πολ Γουόκερ – «Μου λείπεις»

Η μέρα που πέθανε ο 40χρονος τότε Πολ Γουόκερ έμεινε ανεξίτηλη στον ξένο Τύπο, το 2013

Η ανάρτηση του Βιν Ντίζελ για τα 9 χρόνια από τον θάνατο του Πολ Γουόκερ – «Μου λείπεις»

Εννιά χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Πολ Γουόκερ έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Η σχέση ανάμεσα στον αδικοχαμένο ηθοποιό και τον Βιν Ντίζελ ήταν γνωστή, αφού τους ένωνε μία μακρόχρονη φιλία, αλλά και η κινηματογραφική τους σύμπραξη στο «Fast & Furious».

Ο Ντίζελ δεν έχει ξεχάσει τον Γουόκερ και με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» στις 30 Νοεμβρίου, ανάρτησε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία.

Στη λεζάντα έγραψε: «Εννέα χρόνια…σε αγαπάω και μου λείπεις». Η ανάρτηση συνοδεύτηκε και από μια κοινή φωτογραφία των δύο ηθοποιών και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

Η μέρα που πέθανε ο 40χρονος τότε Πολ Γουόκερ έμεινε ανεξίτηλη στον ξένο Τύπο, το 2013.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γουόκερ πέθανε σε αυτοκινητικό δυστύχημα, μαζί με τον φίλο του και οδηγό του αυτοκινήτου, Ρότζερ Ρόντας, λίγη ώρα αφού είχαν φύγει από μια φιλανθρωπική οργάνωση. Τράκαραν σε ένα φανάρι, με αποτέλεσμα η Porsche τους να τυλιχτεί στις φλόγες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.